Odp: Pytanie do adminow
- Alexandrus
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Pytanie do adminow
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temuemilemson napisał: Dlaczego nie otrzymałem pieniędzy za wyścig w którym nie zrobiłem nic zakazane albo nie fer wobec innych zawodników? Zgodzę się z tym że na obecnym torze 3 razy ściąłem sektor 3, ale już więcej tego nie robię, a owy postępek miał miejsce w treningu. Nie wpłynął na moje miejsce w kwalifikacji ani w wyścigu. Zwracam się z tą sprawą do adminów bo sponsorzy złamali warunki nie wypłacając pieniędzy za poprzedni wyścig.
Masz podpisaną umowę ze sponsorem, tak?
Reprezentujesz swoja jazdą sponsora, tak?
Przykantowales w S3, tak?
...no to sie sponsor zdenerwowal i tym razem nie dal bonusu za wyscig - proste. Ja bym na ich miejscu w ogole zerwal kontrakt i nie byloby tematu.
PS) Ja bym też Twoje zachowanie na torze do fair play nie zaliczyl...
Ostatnia13 lata 10 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Holek
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 10 miesiąc temukordekq napisał: Zgadzam się z Emilemsonem nasz wybryk nic nie miał wspólnego z ostatnim wyścigiem,i zrobiliśmy to w treningu każdy sprawdza tor i nie powinno być kary gdyż nie ma z tego żadnej korzyści.
Tylko jakiś płaczek Civix_pl jęczy jak mu gra nie działa i jacy to my oszuści jesteśmy.
Dla mnie decyzja adminów jest bezpodstawna!!! Jestem wstanie zrozumieć jakieś upomnienie a nie kara za to że trasa jest przygotowana wadliwie i umożliwia takie manewry.
a czytałeś regulamin ?? za jawne wykorzystywanie błedów w grze sa kary więc nie wiem o co Ci chodzi praktycznie w każdej grze online za wykorzystywanie błędow sa kary...
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
13 lata 10 miesiąc temuLicz się ze słowamikordekq napisał: Zgadzam się z Emilemsonem nasz wybryk nic nie miał wspólnego z ostatnim wyścigiem,i zrobiliśmy to w treningu każdy sprawdza tor i nie powinno być kary gdyż nie ma z tego żadnej korzyści.
Tylko jakiś płaczek Civix_pl jęczy jak mu gra nie działa i jacy to my oszuści jesteśmy.
Dla mnie decyzja adminów jest bezpodstawna!!! Jestem wstanie zrozumieć jakieś upomnienie a nie kara za to że trasa jest przygotowana wadliwie i umożliwia takie manewry.
- LexxyN
- Wylogowany
- Użytkownik
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 10 miesiąc temuLexxyN napisał: ja z kolei mam pytanie dlaczego w coponiektórych ligach Ci którzy ścinali S3 mają nadal nie skasowany ten czas?
bo to byl tylko trening i nie ma wplywu juz to na dalsze wyniki - wiec nie potrzeba kasowac danych z archiwum
- jordan
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 10 miesiąc temukordekq napisał: Zgadzam się z Emilemsonem nasz wybryk nic nie miał wspólnego z ostatnim wyścigiem,i zrobiliśmy to w treningu każdy sprawdza tor i nie powinno być kary gdyż nie ma z tego żadnej korzyści.
Jeżeli w F1 podczas treningu jakiś kierowca przejedzie za szybko w pit lane, albo zajedzie komuś drogę, albo zrobi coś nieregulaminowego to też ma kare. I nie ważne czy w tym czy tamtym wyścigu. Pokręci nosem ale i tak muszą płacić.
Są ustalone zasady i się ich trzymamy. W sporcie nazywa się to fair play i gdybyś np ściął zakręt i przyznał się, napisał na forum, że jest taka opcja, że jest "dziura w trasie" to raz: miałbyś kase, dwa: uznanie, trzy: ktoś by ci przyklasnął. W poporzednim wyścigu ludzie informowali na forum, że można jechać po bandach. Zresztą jak ktoś wspomniał jest regulamin więc nie masz racji.
Czas generowania strony: 1.246 s.