Odp: 3 SEZON - informacje
- yaro
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: 3 SEZON - informacje
13 lata 10 miesiąc temuyaro napisał: Kiedy odbędą się owe baraże?
Najpierw musimy przygotować tor pod baraże. Planujemy wystartować baraże od piątku do niedzieli.
Jeśli chodzi o inne pytania, to jeszcze raz:
Baraże będą tylko o 1 ligę - skład został podany.
Jeśli chodzi o zawodników z 3 i 4 lig, to oni zostaną rozstawieni do 2 i 3 lig w zależności o wyników i czasów osiągniętych w sezonie.
Please Zaloguj to join the conversation.
- bystry92
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
13 lata 10 miesiąc temubystry92 napisał: Moim zdaniem to nie fair to że ktoś się załapał do gry puźniej(znalazł ją) i ma teraz mnie kasy ;/
Zostało to wytłumaczone. Dołączasz później, lądujesz niżej - masz słabszych (i mniejszą ilość przeciwników), zajmujesz wyższe miejsca, masz więcej kasy.
Na razie i tak według mnie jest niedopracowany system finansowania lig - teraz wszyscy dostają tak samo, ja chciałbym aby w przyszłości kasa z każdego wyścigu była inna dla ligi 1 a np ligi 3. Ale na razie tego nie zmieniamy.
- Timion
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 10 miesiąc temu
O ile dobrze zrozumiałem to te pieniądze za kwalifikacje i wyścigi zacznę otrzymywać dopiero jak przejadę jeszcze 3 wyścigi. Jeżeli tak ma być to trochę szkoda tych pieniędzy, które wywalczę przez te 3 wyścigi.
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
13 lata 10 miesiąc temuTimion napisał: O ile dobrze zrozumiałem to te pieniądze za kwalifikacje i wyścigi zacznę otrzymywać dopiero jak przejadę jeszcze 3 wyścigi. Jeżeli tak ma być to trochę szkoda tych pieniędzy, które wywalczę przez te 3 wyścigi.
Nie nie wiem czy dobrze zrozumialem pytanie - pieniądze za kwalifikacje i wyscigi beda przyznawane normalnie co tydzien. Kwoty ktore podawane byly w 1 poscie, sa to nagrody na zakonczenie sezonu.
jesli chodzilo Ci o cos innego, to prosze o dokladniejsze pytanie.
- Timion
- Wylogowany
- Użytkownik
- Gieras
- Wylogowany
- Użytkownik
- erlich
- Wylogowany
- Użytkownik
- alex
- Wylogowany
- Użytkownik