Wypadek R. Kubicy.

Wypadek R. Kubicy.

13 lata 9 miesiąc temu
Czesc.
Postanowiłem, że w tym temacie będziemy pisać na bieżąco newsy o dzisiejszym wypadku Roberta Kubicy.
Wiem, że jest już temat 'Newsy o F1' , ale w tym temacie będziemy pisać tylko I wyłącznie o tym wypadku...

Wypowiadajcie się ;]

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Wypadek R. Kubicy.

13 lata 9 miesiąc temu
Nie wiem jak wy, ale maxf1 dla mnie nie jest portalem informacyjnym o tej tragedii dla polskiej motoryzacjii. Dodatkowo nigdy nie podobały mi się dywagacje prowadzone przez reporterów, puszczanie żałosnych plotek. Poczekajmy na oświadczenie lekarzy i do tego czasu wstrzymajmy się z sianiem paniki i nędznych "nowostek" co jeszcze ma a czego nie ma RK.

Wstrzymajmy się od zbytecznych i nielogicznych komentarzy.

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu
Oto zdjęcia z tej tragedii dla polskiej motoryzacji i sportu:

Załączniki:

Ostatnia13 lata 9 miesiąc temu edycja: magorzata od.

13 lata 9 miesiąc temu
16:32 Flavio Briatore, który pojawił się w szpitalu w Pietra Ligure, rozmawiał już z polskim kierowcą. Zdaniem Włocha, po Polaku w ogóle nie widać że miał poważny wypadek. Briatore jest wielkim optymistą, jeśli chodzi o powrót Kubicy do startów w Formule 1. - Kiedy jest pierwsze Grand Prix w Europie? Za trzy miesiące? No to macie odpowiedź kiedy Kubica wróci na tor - powiedział dziennikarzom były szef Renault.

13 lata 9 miesiąc temu
No i tak będzie zobaczyta niedowiarki

13 lata 9 miesiąc temu
Chyba każdy by tak chciał żeby Robert wrócił jak najszybciej, ale zważmy na to że 30 h temu niemiał nawet nadgarstka.... Szczerze to bym się ucieszył jakby wrócił nawet na 2 ostatnie wyścigi:)

13 lata 9 miesiąc temu
Jeśli o mnie chodzi to moze wrocic na 2 ost wyscigi a moze wrocic za 3 miech wazne zeby byl zdrowy i cieszyl nas swoimi wynikami :D i oczywiscie zdobyl mistrzoswo swiata :D :P

13 lata 9 miesiąc temu
Może i za rok wrócić,tyle że tak jak Damian napisał,byleby cieszył nas i siebie swoimi wynikami

13 lata 9 miesiąc temu
bardzo fajna akcja, majaca na celu wsparcie Roberta w tych trudnych chwilach. Liczy sie kazde zdjecie:
f1zone.pl/news/9056/mozaika_dla_roberta_...cz_sie_do_akcji.html

13 lata 9 miesiąc temu
duzo ich tam powklejalo na fejsie

Czas generowania strony: 0.888 s.
Zasilane przez Forum Kunena