Wypadek R. Kubicy.
- ProEloKubas
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Wypadek R. Kubicy.
13 lata 9 miesiąc temu
Czesc.
Postanowiłem, że w tym temacie będziemy pisać na bieżąco newsy o dzisiejszym wypadku Roberta Kubicy.
Wiem, że jest już temat 'Newsy o F1' , ale w tym temacie będziemy pisać tylko I wyłącznie o tym wypadku...
Wypowiadajcie się ;]
Postanowiłem, że w tym temacie będziemy pisać na bieżąco newsy o dzisiejszym wypadku Roberta Kubicy.
Wiem, że jest już temat 'Newsy o F1' , ale w tym temacie będziemy pisać tylko I wyłącznie o tym wypadku...
Wypowiadajcie się ;]
Please Zaloguj to join the conversation.
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Wypadek R. Kubicy.
13 lata 9 miesiąc temu
Nie wiem jak wy, ale maxf1 dla mnie nie jest portalem informacyjnym o tej tragedii dla polskiej motoryzacjii. Dodatkowo nigdy nie podobały mi się dywagacje prowadzone przez reporterów, puszczanie żałosnych plotek. Poczekajmy na oświadczenie lekarzy i do tego czasu wstrzymajmy się z sianiem paniki i nędznych "nowostek" co jeszcze ma a czego nie ma RK.
Wstrzymajmy się od zbytecznych i nielogicznych komentarzy.
Wstrzymajmy się od zbytecznych i nielogicznych komentarzy.
- magorzata
- Wylogowany
- Użytkownik
- damian2161
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 9 miesiąc temu
16:32 Flavio Briatore, który pojawił się w szpitalu w Pietra Ligure, rozmawiał już z polskim kierowcą. Zdaniem Włocha, po Polaku w ogóle nie widać że miał poważny wypadek. Briatore jest wielkim optymistą, jeśli chodzi o powrót Kubicy do startów w Formule 1. - Kiedy jest pierwsze Grand Prix w Europie? Za trzy miesiące? No to macie odpowiedź kiedy Kubica wróci na tor - powiedział dziennikarzom były szef Renault.
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- bystry92
- Wylogowany
- Użytkownik
- damian2161
- Wylogowany
- Użytkownik
- Michalo
- Wylogowany
- Użytkownik
- czeskawidly
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 9 miesiąc temu
bardzo fajna akcja, majaca na celu wsparcie Roberta w tych trudnych chwilach. Liczy sie kazde zdjecie:
f1zone.pl/news/9056/mozaika_dla_roberta_...cz_sie_do_akcji.html
f1zone.pl/news/9056/mozaika_dla_roberta_...cz_sie_do_akcji.html
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.888 s.