Przełożenie wyścigu w święta
- Petros11
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Przełożenie wyścigu w święta
13 lata 7 miesiąc temu
Kto jest za tym żeby przełożyć 1 i 2 termin ze świąt na normalny dzień pracy?
Bo ja osobiście nie wiem czy pojadę w święta bo prawodopodnie wyjeżdżam i bede miał jeden wyścig w tył ( a w moim wypadku juz na tą chwile może przesądzić o mistrzostwie w mojej lidze) i podejrzewam że nie tylko ja mam taki problem i wiele osób na tym starci
co myślicie o przełożeniu?
i te pytanie kiruję również do admina
pozdro
Bo ja osobiście nie wiem czy pojadę w święta bo prawodopodnie wyjeżdżam i bede miał jeden wyścig w tył ( a w moim wypadku juz na tą chwile może przesądzić o mistrzostwie w mojej lidze) i podejrzewam że nie tylko ja mam taki problem i wiele osób na tym starci
co myślicie o przełożeniu?
i te pytanie kiruję również do admina
pozdro
Please Zaloguj to join the conversation.
- ptak
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Przełożenie wyścigu w święta
13 lata 7 miesiąc temu
Jeżeli większa osób złosi taki problem - to jest szansa, że opóźnimy wyścig.
Pytanie tylko kiedy faktycznie byłby ostateczny termin pojechania wyścigu?
Ze względu na sam engine gry możliwości przesunięcia wyścigu są ograniczone, samo wyłączenie kary za II termin nie jest wielkim problemem, ale samo zrobienie wyścigu później niż w poniedziałek może nie być takie proste.
Pytanie tylko kiedy faktycznie byłby ostateczny termin pojechania wyścigu?
Ze względu na sam engine gry możliwości przesunięcia wyścigu są ograniczone, samo wyłączenie kary za II termin nie jest wielkim problemem, ale samo zrobienie wyścigu później niż w poniedziałek może nie być takie proste.
- Petros11
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- Petros11
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- ptak
- Wylogowany
- Użytkownik
- damian1127
- Wylogowany
- Użytkownik
- Alexandrus
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 7 miesiąc temu
Jeżeli następny tor będzie tak zwany łatwy tor to zróbmy jak na początku sezonu od środy a jeżeli trudny znaczy kręty itd. to niech będzie wyścig w sobotę niedziele i może poniedziałek sam nie wiem zawsze jest wyjście
- Aragorn
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temuI aż mnie korci, aby głosować przeciwko przekładaniu terminu wyścigu, żeby cytowany zrozumiał jak to jest, kiedy trzeba otrzymać karę za II termin, bo nie ma się szans by pojechać w I...CIVIX_PL napisał: Dokładnie, bo w niedziele mam grila rodzinnego, i później nie bede w stanie jechac
A tak na serio to jestem za III terminem we wtorek (albo wydłużeniem II do wtorkowego wieczoru), bo święta to rzeczywiście nie najlepszy termin na jeżdżenie... zwłaszcza dla niektórych...
Ostatnia13 lata 7 miesiąc temu edycja: Aragorn od.
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.811 s.