Przepraszam Wszystkich

Re: Odp: Przepraszam Wszystkich

13 lata 3 miesiąc temu
:) tez o tym pomyslalem, ale nie chcialem o tym pisac, aby sprawdzic, na ile poland skumal to ze wszystkich oszukiwal.

dawanie plusow jest do sprawdzenia, wiec jesli bylaby taka sytuacja, to ban natychmiastowy na wszystkie konta i na ip

Please Zaloguj to join the conversation.

13 lata 3 miesiąc temu
Hmm...
Zobaczymy, co będzie. Myślę, że powinien się cieszyć, że ma szansę, bo jakbym to ja był adminem bym się nie zastanawiał, ban i tyle, ale chyba byś go nie sprawdził jakbym nie napisał tego?

13 lata 3 miesiąc temu
sprawdzilbym rowniez bez Twojego PW.

sprawa generalnie by nie wyszla, gdyby nie bluzgi na czacie.

13 lata 3 miesiąc temu
Wiesz, zanim na PW Ci pisałem to pisałem o tym kilka razy na czacie od jakiegoś czasu no i na forum pisałem w związku z moją sprawą =] dzięks, ale co z jego team'em? Jka odchodzi właściciel to powinien ktoś przejąć go ;d

13 lata 3 miesiąc temu
Wiem, z drugiej strony gdybysmy mieli pozbyc sie "multikin" to musielibysmy faktycznie zaczac rzadac skanow dokumentow. Troche to bez sensu, bo w koncu to ma byc zabawa.

Niemniej jednak jak ktos zacznie broic, to trzeba reagowac.

13 lata 3 miesiąc temu
Poland1111111 napisał: Chciałbym przeprosić wszystkich za to że miałem multikina obrażałem innych graczy i chciałbym dostać od was drugą szansę wypisze teraz moje wszystkie konta bartek199777 Rybcia1111 Rybcia11111 Rybcia111111 to oczywiście konta na których grałem wiedz proszę was o wybaczenie i dajecie mi drugą szansę.

zrobię wszystko abyś bana dostał. :P

Czas generowania strony: 0.803 s.
Zasilane przez Forum Kunena