Przepraszam Wszystkich
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Przepraszam Wszystkich
13 lata 3 miesiąc temu
tez o tym pomyslalem, ale nie chcialem o tym pisac, aby sprawdzic, na ile poland skumal to ze wszystkich oszukiwal.
dawanie plusow jest do sprawdzenia, wiec jesli bylaby taka sytuacja, to ban natychmiastowy na wszystkie konta i na ip
dawanie plusow jest do sprawdzenia, wiec jesli bylaby taka sytuacja, to ban natychmiastowy na wszystkie konta i na ip
Please Zaloguj to join the conversation.
- m4n13k
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
- m4n13k
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 3 miesiąc temu
Wiesz, zanim na PW Ci pisałem to pisałem o tym kilka razy na czacie od jakiegoś czasu no i na forum pisałem w związku z moją sprawą =] dzięks, ale co z jego team'em? Jka odchodzi właściciel to powinien ktoś przejąć go ;d
- AoW
- Wylogowany
- Admin
13 lata 3 miesiąc temu
Wiem, z drugiej strony gdybysmy mieli pozbyc sie "multikin" to musielibysmy faktycznie zaczac rzadac skanow dokumentow. Troche to bez sensu, bo w koncu to ma byc zabawa.
Niemniej jednak jak ktos zacznie broic, to trzeba reagowac.
Niemniej jednak jak ktos zacznie broic, to trzeba reagowac.
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
13 lata 3 miesiąc temuPoland1111111 napisał: Chciałbym przeprosić wszystkich za to że miałem multikina obrażałem innych graczy i chciałbym dostać od was drugą szansę wypisze teraz moje wszystkie konta bartek199777 Rybcia1111 Rybcia11111 Rybcia111111 to oczywiście konta na których grałem wiedz proszę was o wybaczenie i dajecie mi drugą szansę.
zrobię wszystko abyś bana dostał.
Czas generowania strony: 0.803 s.