Legalizacja multikont?
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Legalizacja multikont?
12 lata 5 miesiąc temuAndreas napisał: Legalizacja multikonciarstwa to zły pomysł,każdy powinien mieć jedno konto tak jak w F1 nie może jeden kierowca ścigać się na dwa nazwiska
czy przeczytales jaki jest problem? To ze 1 kierowca powinien miec tylko 1 konto jest zrozumiale i pewnie wszyscy sie tu zgadzamy (chociaz w sumie to sam nie wiem, czy wszyscy), ale prawda jest taka, ze tak nie jest. Pytanie brzmi jak to naprawic
Please Zaloguj to join the conversation.
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu
powiem wam wszystkim tak temat zostal zalozony przez kalika chodzi tu o to ze ja prawdopodobnie jezdze na koncie iwi23 hodzi tu o moja zone bo raz pojechala dobry wyscig i stad ten temat ze kalik smiga na 2 kontach niema ulgi panowie
Ostatnia12 lata 5 miesiąc temu edycja: kalik144 od.
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temuAndreas napisał: Za dużo pracy miałbyś jakby zbanować każdemu wykrytemu multikonciarzowi konta lub kilka i zostawić tylko jedno pamiętam że czytałem kiedyś o takim pomyśle
To nie jest latwa sprawa, aby byc w 100% pewnym, ze na dwoch kontach jezdzi ta sama osoba. Troche pracy jest, aby miec ta pewnosc, a pozniej uzerac sie z takim userem, ktory i tak powie, ze to jego prababacia jezdzi... Stad ta dyskusja i proba znalezienia jakiegos wzorca / schematu, ktorym bedzie mozna sie poslugiwac.
kalik144 napisał: powiem wam wszystkim tak temat zostal zalozony przez kalika chodzi tu o to ze ja prawdopodobnie jezdze na koncie iwi23 hodzi tu o moja zone bo raz pojechala dobry wyscig i stad ten temat
Tak, bo Kalik jest tu najwazniejszy i wszystko toczy sie w okol niego i civixa, ktorych to oczywiscie wszyscy chca oszukac.
Jesli zatem tak jest, jestes w stanie napisac, ze nigdy nie pojechales kolka na koncie IWI?
Ostatnia12 lata 5 miesiąc temu edycja: AoW od.
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
12 lata 5 miesiąc temukalik144 napisał: zaprawdem powiadam kto kolwiek jest bez winy niech pierwszy zuci kamieniem aow a kto powiedzial ze zostalem ja czy civix oszukany nie czaje teraz
troche off topic, ale moge odpowiedziec: bardzo czesto wypowiadacie sie w tonie, ktory sugeruje, ze jestescie traktowani w sposob niekorzystny dla Was i duzo decyzji jest podyktowane niemal specjalnie tak, aby Wam zaszkodzic.
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 1.061 s.