Umarl Krol niech Zyje Krol !! :)

Re: Odp: Umarl Krol niech Zyje Krol !! :)

11 lata 5 miesiąc temu
Krzysztof Civix sie nie zniemczyl tylko jezdzi pod symbolem DE bo przebywa w Niemczech obecnie.. Ale Polska jest najwazniejsza . tyle na ten temat

Please Zaloguj to join the conversation.

11 lata 5 miesiąc temu
Moim zdaniem nieoficjalny mistsz maxa będzie się musiał natrudzić żeby wygrać 1 lige , ponieważ poziom zawodników rósnie z sezonu na sezon . XDD

11 lata 5 miesiąc temu
Jeszcze 2 miesiące do kolejnej rocznicy bitwy warszawskiej 15 sierpień 1920, teraz ofensywa bolszewika- stachowika trwa, ruszają czerwone hordy Tuchaczewskiego i Budionnego utopić we krwi poczwarnego bękarta traktatu wersalskiego i ponieść rewolucję na zachód, na ziemie Niemiec, połączyć się z tamtejszymi towarzyszami, do broni Civix, na koń, stachowika goń goń goń.

11 lata 5 miesiąc temu
krzysztofm napisał: Jeszcze 2 miesiące do kolejnej rocznicy bitwy warszawskiej 15 sierpień 1920, teraz ofensywa bolszewika- stachowika trwa, ruszają czerwone hordy Tuchaczewskiego i Budionnego utopić we krwi poczwarnego bękarta traktatu wersalskiego i ponieść rewolucję na zachód, na ziemie Niemiec, połączyć się z tamtejszymi towarzyszami, do broni Civix, na koń, stachowika goń goń goń.

Jesteś mądry jak koń koń koń :sick:

11 lata 5 miesiąc temu
arek12 napisał: Moim zdaniem nieoficjalny mistsz maxa będzie się musiał natrudzić żeby wygrać 1 lige , ponieważ poziom zawodników rósnie z sezonu na sezon . XDD
Spokojnie, wiem ze odrazu krakowa nie zbudowano ale jestem doswiadczonym graczem i wiem co dalej robic.. a do pierwszej ligi dojde i pokaze tam pelny atak, bo teraz lige 3.1 traktuje jak dobra zaprawke przed liga 2 a potem sie potoczy juz wszystko po mojej mysli :))

11 lata 5 miesiąc temu
No nie wiadomo, bo jak trafisz w 2 lidze na zawodnika krzysztofm to może być różnie, nie wiadomo czy wygrasz tak łatwo, w większości statystyk Civix już jesteś daleko za mną, taka jest prawda.

11 lata 5 miesiąc temu
hehe Krzysiu ja bym cie pokonal jedna reka bez uzywania spacji :D bez obrazy ale tez powiem , taka jest prawda :P

11 lata 5 miesiąc temu
krzysztofm napisał: No nie wiadomo, bo jak trafisz w 2 lidze na zawodnika krzysztofm to może być różnie, nie wiadomo czy wygrasz tak łatwo, w większości statystyk Civix już jesteś daleko za mną, taka jest prawda.

Prosze cię. Moja siostra jeździ szybciej niż ty

11 lata 5 miesiąc temu
A jest pełnoletnia? Ma prawo jazdy wogóle? Kartę rowerową, hulajnogę? Max to trupizm, systemizm, stachizm, marfajerizm i kto wie jeszcze co. Tnie mi się od początku do końca, chodzi jak chce ale co tam, jaja to jaja:)

11 lata 5 miesiąc temu
Ona ma w swojej talii kartę antytrolling na poziomie 5. także radzę uważać
The following user(s) said Thank You: AoW, Mateokl, dawidrs

Czas generowania strony: 0.845 s.
Zasilane przez Forum Kunena