Umarl Krol niech Zyje Krol !! :)
- CIVIX_DE
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- arek12
- Wylogowany
- Użytkownik
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Umarl Krol niech Zyje Krol !! :)
11 lata 5 miesiąc temu
Jeszcze 2 miesiące do kolejnej rocznicy bitwy warszawskiej 15 sierpień 1920, teraz ofensywa bolszewika- stachowika trwa, ruszają czerwone hordy Tuchaczewskiego i Budionnego utopić we krwi poczwarnego bękarta traktatu wersalskiego i ponieść rewolucję na zachód, na ziemie Niemiec, połączyć się z tamtejszymi towarzyszami, do broni Civix, na koń, stachowika goń goń goń.
Please Zaloguj to join the conversation.
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temukrzysztofm napisał: Jeszcze 2 miesiące do kolejnej rocznicy bitwy warszawskiej 15 sierpień 1920, teraz ofensywa bolszewika- stachowika trwa, ruszają czerwone hordy Tuchaczewskiego i Budionnego utopić we krwi poczwarnego bękarta traktatu wersalskiego i ponieść rewolucję na zachód, na ziemie Niemiec, połączyć się z tamtejszymi towarzyszami, do broni Civix, na koń, stachowika goń goń goń.
Jesteś mądry jak koń koń koń
- CIVIX_DE
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temuSpokojnie, wiem ze odrazu krakowa nie zbudowano ale jestem doswiadczonym graczem i wiem co dalej robic.. a do pierwszej ligi dojde i pokaze tam pelny atak, bo teraz lige 3.1 traktuje jak dobra zaprawke przed liga 2 a potem sie potoczy juz wszystko po mojej mysli )arek12 napisał: Moim zdaniem nieoficjalny mistsz maxa będzie się musiał natrudzić żeby wygrać 1 lige , ponieważ poziom zawodników rósnie z sezonu na sezon . XDD
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temu
No nie wiadomo, bo jak trafisz w 2 lidze na zawodnika krzysztofm to może być różnie, nie wiadomo czy wygrasz tak łatwo, w większości statystyk Civix już jesteś daleko za mną, taka jest prawda.
- CIVIX_DE
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- Markfire17
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temukrzysztofm napisał: No nie wiadomo, bo jak trafisz w 2 lidze na zawodnika krzysztofm to może być różnie, nie wiadomo czy wygrasz tak łatwo, w większości statystyk Civix już jesteś daleko za mną, taka jest prawda.
Prosze cię. Moja siostra jeździ szybciej niż ty
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 5 miesiąc temu
A jest pełnoletnia? Ma prawo jazdy wogóle? Kartę rowerową, hulajnogę? Max to trupizm, systemizm, stachizm, marfajerizm i kto wie jeszcze co. Tnie mi się od początku do końca, chodzi jak chce ale co tam, jaja to jaja:)
- Markfire17
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.845 s.