Kupuję kompa i nie wiem czy będzie dobry :/ Pomocy
- orzeszek28
- Wylogowany
- Użytkownik
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Kupuję kompa i nie wiem czy będzie dobry :/ Pomocy
11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu
Panowie, bez sensu jest ta wasza dyskusja, ze powinien byc taki czy inny procesor, grafa i inne flaki.
Podstawowa rzecza jest tutaj - jakim budzetem dysponuje Mateokl, bo jezeli jest to , powiedzmy 1400 zl, no to powiedzmy sobie szczerze ze to by akurat starczylo na dobry procesor i niezla plyte glowna.
Mateokl, jesli moge cos doradzic, to powiem jedno - nie oplaca sie kupowac gotowych zestawow ze sklepu i to z kilku powodow. Nie bede sie zaglebial w szczegoly, ale zlozylem juz dla siebie 5 komputerow i temat mam dobrze przerobiony
Moge polecic Ci jedna firme (z Krosna, na Guzikowce) zajmujaca sie tymi rzeczami, znam chlopakow stamtad osobiscie i napewno Ci doradza co mozesz najlepszego za konkretna kase zlozyc.
Jakby co, pisz do mnie na pw.
Pozdrawiam Anansi
Podstawowa rzecza jest tutaj - jakim budzetem dysponuje Mateokl, bo jezeli jest to , powiedzmy 1400 zl, no to powiedzmy sobie szczerze ze to by akurat starczylo na dobry procesor i niezla plyte glowna.
Mateokl, jesli moge cos doradzic, to powiem jedno - nie oplaca sie kupowac gotowych zestawow ze sklepu i to z kilku powodow. Nie bede sie zaglebial w szczegoly, ale zlozylem juz dla siebie 5 komputerow i temat mam dobrze przerobiony
Moge polecic Ci jedna firme (z Krosna, na Guzikowce) zajmujaca sie tymi rzeczami, znam chlopakow stamtad osobiscie i napewno Ci doradza co mozesz najlepszego za konkretna kase zlozyc.
Pozdrawiam Anansi
Ostatnia11 lata 2 miesiąc temu edycja: Anansi od.
The following user(s) said Thank You: Mateokl
Please Zaloguj to join the conversation.
- Mateokl
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 miesiąc temuAnansi napisał: Panowie, bez sensu jest ta wasza dyskusja, ze powinien by taki czy inny procesor, grafa i inne flaki.
Pozdrawiam Anansi
Dzięki , już do cb pisze ;P
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
- Mateokl
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- orzeszek28
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 miesiąc temu
A co powiecie o tym lapku?
www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/k...topem/acer-aspire-v5
- Xavi
- Wylogowany
- Użytkownik
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 miesiąc temu
Jeśli ktoś chce kupić kompa w sklepach typu:
euro rtv agd
saturn
mediamarkt
mixelectronics
itp.
to znaczy, że się kompletnie nie zna i będzie prawdopodobnie zrobiony w bambuko przez sprzedawce bajarza.
komputery i akcesoria komputerowe kupuje się w sklepach do tego przeznaczonych, a nie w sklepach ze wszystkim i z niczym (jak te wyżej podane)
oferty z internetem mobilnym (operatorów telefonii) są zawsze złodziejskie:
przepłacisz zarówno za usługę internetu mobilnego jak i za samo urządzenie, które do niego dostaniesz za symboliczną złotówkę. dodatkowo zwiążesz się ze złodziejami umową na 36 miesięcy
euro rtv agd
saturn
mediamarkt
mixelectronics
itp.
to znaczy, że się kompletnie nie zna i będzie prawdopodobnie zrobiony w bambuko przez sprzedawce bajarza.
komputery i akcesoria komputerowe kupuje się w sklepach do tego przeznaczonych, a nie w sklepach ze wszystkim i z niczym (jak te wyżej podane)
oferty z internetem mobilnym (operatorów telefonii) są zawsze złodziejskie:
przepłacisz zarówno za usługę internetu mobilnego jak i za samo urządzenie, które do niego dostaniesz za symboliczną złotówkę. dodatkowo zwiążesz się ze złodziejami umową na 36 miesięcy
Czas generowania strony: 1.428 s.