Ranking Kierowców Top 10
- CIVIX_PL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- majakvt
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Ranking Kierowców Top 10
14 lata 1 miesiąc temu
Najpierw wybieracie najlepsza czwórke potem jakaś debeściacka 5 i powiedz czemu akurat ta piątka... Teraz top 10... Zobacz sobie ranking top 100, potem dopowiedz sobie czemu to TY JESTEŚ NAJLEPSZY i sprawa wyjaśniona... Sory ze zapytam ale Łechta Cie to że ludzie Cie umieszczą w tej top 10? Niech mi Bóg wybaczy ale ja bym banował za takie tematy...
Please Zaloguj to join the conversation.
- CIVIX_PL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
14 lata 1 miesiąc temuMi nie chodzi o top 10 tego toru,a ogólnie 10 najlepszych kierowców na maxiemajakvt napisał: Najpierw wybieracie najlepsza czwórke potem jakaś debeściacka 5 i powiedz czemu akurat ta piątka... Teraz top 10... Zobacz sobie ranking top 100, potem dopowiedz sobie czemu to TY JESTEŚ NAJLEPSZY i sprawa wyjaśniona... Sory ze zapytam ale Łechta Cie to że ludzie Cie umieszczą w tej top 10? Niech mi Bóg wybaczy ale ja bym banował za takie tematy...
- jordan
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
14 lata 1 miesiąc temumajakvt napisał: Najpierw wybieracie najlepsza czwórke potem jakaś debeściacka 5 i powiedz czemu akurat ta piątka... Teraz top 10... Zobacz sobie ranking top 100, potem dopowiedz sobie czemu to TY JESTEŚ NAJLEPSZY i sprawa wyjaśniona... Sory ze zapytam ale Łechta Cie to że ludzie Cie umieszczą w tej top 10? Niech mi Bóg wybaczy ale ja bym banował za takie tematy...
Hehe plusik, wyjąłeś mi z ust;-) kolejna klasyfikacja będzie: TOP 15 kierowców na litere A, B, C...
- emilemson
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- f1maniakpolska
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- combos16
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- f1maniakpolska
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
14 lata 1 miesiąc temu - 14 lata 1 miesiąc temu
nie ma to jak byc czlowiekiem, ktory dotrzymuje slowa. <taa...>
Ostatnia14 lata 1 miesiąc temu edycja: f1maniakpolska od.
- CIVIX_PL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
14 lata 1 miesiąc temuPytania to już ci tydzień temu na e-mail wysłałemcombos16 napisał: civix jest najlepszy xD ale tylko dlatego ze mówi mi juz od 2 tyg ze zrobi ze mna wywiad a jak do tej pory nawet pytania nie zadał
- Fartelinho
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Czas generowania strony: 0.567 s.