Kończe Kariere!!!!
- Hamilton
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Kończe Kariere!!!!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu
Odchodze na 1 sezon ale AoW i ptak niewywalajcie mnie z maxa jeszcze bede grał ale oczywiście chciałbym sobie troche odpocząc przynajmniej tak jak napisałem na 1 sezon!!!! Żegnam na 1 sezon wszystkich pozdr!!!!!!! Miło mi sie pracowało z wami i jeszcze raz pozdro dla wszystkich
Ostatnia13 lata 8 miesiąc temu edycja: Hamilton od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- erlich
- Wylogowany
- Użytkownik
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
- Kubica10
- Wylogowany
- Użytkownik
- Łukaszenko132
- Wylogowany
- Zablokowany
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Kończe Kariere!!!!
13 lata 7 miesiąc temu
Witam wszystkich.
Jestem bardzo nieszczesliwy ale okazało sie 3 dni temu ze musze wyjechac za granice.
A cały pech polega na tym że jade do małej wioski w holandii gdzie nie ma żadnego dostepu do internetu
dzisiaj ten wyjazd sie potwierdził wyjeżdzam we wtorek rano. podpisałem umowe na 3 miesiące.
dlatego chciałem wygrac baraże a swoje miejsce chciałbym podarowac komuś innemu.
Sorry że nic nie mówiłem ale lubie tą gre i wielu graczy ale musiałem tak zdecydowac.
pozdrawiam i obiecuje że wróce jak tylko bede mógł.
adminów prosze om pozostawienie mojego konta w lidze 0.
w poniedzialek ostatnia jazda
Jestem bardzo nieszczesliwy ale okazało sie 3 dni temu ze musze wyjechac za granice.
A cały pech polega na tym że jade do małej wioski w holandii gdzie nie ma żadnego dostepu do internetu
dzisiaj ten wyjazd sie potwierdził wyjeżdzam we wtorek rano. podpisałem umowe na 3 miesiące.
dlatego chciałem wygrac baraże a swoje miejsce chciałbym podarowac komuś innemu.
Sorry że nic nie mówiłem ale lubie tą gre i wielu graczy ale musiałem tak zdecydowac.
pozdrawiam i obiecuje że wróce jak tylko bede mógł.
adminów prosze om pozostawienie mojego konta w lidze 0.
w poniedzialek ostatnia jazda
Please Zaloguj to join the conversation.
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- Alexandrus
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 1.404 s.