Kasztan92
- CIVIX_PL
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Re: Odp: Kasztan92
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu
Punkt 5 Regulaminu gry mówi : "5. Jeżeli znalazłeś na stronie obraźliwe treści powinieneś niezwłocznie powiadomić o tym administratorów."
Wiec ja myślę że Maniek został obrażony, a Administracje o tak o sobie mówi że na PW wolno ?
Wiec chyba AoW zrób tam dopisek " Z wyjątkiem Prywatnych Wiadomości"
Wiec ja myślę że Maniek został obrażony, a Administracje o tak o sobie mówi że na PW wolno ?
Wiec chyba AoW zrób tam dopisek " Z wyjątkiem Prywatnych Wiadomości"
Ostatnia13 lata 4 miesiąc temu edycja: CIVIX_PL od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- erlich
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 4 miesiąc temuAoW napisał:erlich napisał: AoW czyli co, ja mogę wyzywać każdego na PW i żadnej kary nie poniosę ?
A mozesz zbluzgac kogos na ulicy / na gg / czy przez maila? Mozesz, ale swiadczy to o Twojej kulturze. Ja moge zweryfikowac bluzgi na czacie i forum - jak tam beda bluzgi to bedzie ban.
Znaczy wiesz, jak zaczne bluzgać na ulicy i dopadnie mnie straż miejska to będzie grzywna, to może zastosujmy jakąś kare pieniężną na kasztana..
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
- erlich
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
13 lata 4 miesiąc temu
Jakoś mnie to nie dziwi że za pw nie ma bany. Czemu? A to dlatego że max to nie jedyny serwis co za pw bany nie daje. W końcu to iwidualna sprawa jeśli chodzi o kłótnię. Mimo to zgadzam się aby bany za to były bo ktoś może cały czas zaśmiecać pw obraźliwymi wiadomościami.
PS.Kasztan92 oraz kolo231 przyznał się do multikonta więc ban powinien być.W końcu to jedna osoba czyli rybcie i bartek199777.
PS.Kasztan92 oraz kolo231 przyznał się do multikonta więc ban powinien być.W końcu to jedna osoba czyli rybcie i bartek199777.
- erlich
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Zabek1414
-