Powrót Combos'a
- Andreas
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Eryk101
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- CIVIX_PL
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- matis44
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- CIVIX_PL
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- combos16
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Powrót Combos'a
13 lata 9 miesiąc temu
no i to był żart, bo nie wracam tym którzy się nabrali i tym którzy się nie nabrali pozdrawiam;d
a tym którzy piszą komentarze ze stchórzyłem i nie podoba się ta cała szopka z moim odejściem chciałbym powiedzieć że mi się udało zrobić to co chciałem czyli trochę zamieszania;D
o ogólnie gra bardzo fajna pomysł też ale jest dużo nie dociągnięć, ale kwestia czasu ;d w wersja 3d bym nie wierzył bo raczej szans na to nie ma i funduszy także nie starczy zapewne ale to nie moja sprawa nie ja troszczę się finansami administratorów
odchodzę z powodu takiego iż gra mi się znudziła po prostu co nie wyklucza że nie będę tu zaglądał i mimo licznych docinek w tym temacie i tak was lubię nie zależnie czy miałem jakieś problemy z użytkownikami czy też nie;d sprawa następna to że brak czasu, jaki jest potrzebny na osiągnięcie dobrych wyników, ja na to czasu nie mam;) i masa innych tego typu przypadków z zaniedbywaniem obowiązków jak szkoła, dom, dziewczyna itp. Za wszystko dzięki ale duża większość będzie czuła nie smak bo odszedłem;d specjalne podziękowania Dla :
Scottiego:rywalizowałem z nim w lidze 2.2 od tamtej pory odzywamy się do dnia dzisiejszego.
Zabka:kolega który grał w grę za moją namową ale niestety odszedł bo jak on uważa gra bez przyszłośći.
Zabka1414: był taki czas że pisałem z nim dość często i za to mu dziękuję.
cała 3 odeszła i nie gra mam nadzieję ze będzie takich jak najmniej i życzę adminom sukcesów.
Małgorzata,stachu,civix,don,matis,barca,rojek,darowin,kalik,dzagala za walkę na torze ale i niekiedy i na chacie z niektórymi na gg. i nie spinajcie się że odchodzę bo nic dobrego to nie przyniesie chyba że nie dorośliście do pewnego poziomu i za wszelką cenę będziecie chcieć pokazać że jestescie fajni co my polacy mamy we krwi ale nie zawsze wychodzi jak bysmy chcieli wiec zastanowcie sie czy warto
to tylko gra i ma być przyjemnością ;d
a tym którzy piszą komentarze ze stchórzyłem i nie podoba się ta cała szopka z moim odejściem chciałbym powiedzieć że mi się udało zrobić to co chciałem czyli trochę zamieszania;D
o ogólnie gra bardzo fajna pomysł też ale jest dużo nie dociągnięć, ale kwestia czasu ;d w wersja 3d bym nie wierzył bo raczej szans na to nie ma i funduszy także nie starczy zapewne ale to nie moja sprawa nie ja troszczę się finansami administratorów
Scottiego:rywalizowałem z nim w lidze 2.2 od tamtej pory odzywamy się do dnia dzisiejszego.
Zabka:kolega który grał w grę za moją namową ale niestety odszedł bo jak on uważa gra bez przyszłośći.
Zabka1414: był taki czas że pisałem z nim dość często i za to mu dziękuję.
cała 3 odeszła i nie gra mam nadzieję ze będzie takich jak najmniej i życzę adminom sukcesów.
Małgorzata,stachu,civix,don,matis,barca,rojek,darowin,kalik,dzagala za walkę na torze ale i niekiedy i na chacie z niektórymi na gg. i nie spinajcie się że odchodzę bo nic dobrego to nie przyniesie chyba że nie dorośliście do pewnego poziomu i za wszelką cenę będziecie chcieć pokazać że jestescie fajni co my polacy mamy we krwi ale nie zawsze wychodzi jak bysmy chcieli wiec zastanowcie sie czy warto
Please Zaloguj to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.175 s.