Ciekawostki max f1

Re: Odp: Ciekawostki max f1

12 lata 3 miesiąc temu
Bongo28

Please Zaloguj to join the conversation.

12 lata 3 miesiąc temu
M_Pablo napisał: No to teraz zagadeczka ode mnie - który zawodnik (bądź którzy zawodnicy), mimo tego, że do 1. ligi dostawali się więcej niż jeden raz, nie zdobyli w niej żadnego punktu?

analizując graczy którzy faktycznie byli beniaminkami 1 ligi więcej niz 1 raz to

pojawiają się dwie postacie:

1. keirol w 1 sezonie był w 1 lidze i nie zdobył punkty(teoretycznie w 1 sezonie dostał sie do 1 ligi)
drugi raz był beniaminkiem w sezonie 7 w którym również nie zdobył punktów

2. drugim zawodnikiem jest combos 16 i tu ciekawostka bardzo duża

combos 16 awansował do 1 ligi aż 3 razy sezon 3..6..9.. i po awansie nie zdobył żadnych punktów

p.s. zgodnie z pytaniem nie brałem pod uwage osób które miału 0 pkt w swoich kolejnych sezonach w 1 lidze
czyli po utrzymaniu w danym sezonie a kolejnym nie zdobywały punktów(juz nie mozna ich nazwać beniaminkami)

p.s.nr2 niestety historia max f1 w początkowych sezonach ma sporo błedów i niejasności :)

12 lata 3 miesiąc temu
STACHU32 napisał:
M_Pablo napisał: No to teraz zagadeczka ode mnie - który zawodnik (bądź którzy zawodnicy), mimo tego, że do 1. ligi dostawali się więcej niż jeden raz, nie zdobyli w niej żadnego punktu?

analizując graczy którzy faktycznie byli beniaminkami 1 ligi więcej niz 1 raz to

pojawiają się dwie postacie:

1. keirol w 1 sezonie był w 1 lidze i nie zdobył punkty(teoretycznie w 1 sezonie dostał sie do 1 ligi)
drugi raz był beniaminkiem w sezonie 7 w którym również nie zdobył punktów

2. drugim zawodnikiem jest combos 16 i tu ciekawostka bardzo duża

combos 16 awansował do 1 ligi aż 3 razy sezon 3..6..9.. i po awansie nie zdobył żadnych punktów

p.s. zgodnie z pytaniem nie brałem pod uwage osób które miału 0 pkt w swoich kolejnych sezonach w 1 lidze
czyli po utrzymaniu w danym sezonie a kolejnym nie zdobywały punktów(juz nie mozna ich nazwać beniaminkami)

p.s.nr2 niestety historia max f1 w początkowych sezonach ma sporo błedów i niejasności :)

Stachu a bongo zobacz historie bo byl 2 razy i punktu nie zdobył

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu
Stasiu ma rację - o właśnie tych dwóch delikwentów mi chodziło. Wprawdzie ten pierwszy, tak jak mówi Stasiu, w 1. lidze wystąpił od razu w 1. sezonie... ale mimo wszystko w 1. lidze pojawiał się dwukrotnie i punktów nie zdobył.

Co do Combosa - aż dziwne, że w 11. sezonie nie walczy o awans do 1. ligi na 12. sezon :P Wizyta w 1. lidze co trzy sezony byłaby już czymś ;)

I jeszcze odnośnie Bongoo28 (bo o nim chyba mówi Nafeto) - koleś był w 1. lidze 4 sezony pod rząd - zdobył przez te sezony 89 punktów (46-23-20-0). A mi chodziło o zawodników, którzy w lidze pojawiali się więcej niż raz (jako beniaminkowie), ale nie zdobyli mimo to w niej punktów... wcale.
Ostatnia12 lata 3 miesiąc temu edycja: M_Pablo od.

12 lata 3 miesiąc temu
M_Pablo napisał: Stasiu ma rację - o właśnie tych dwóch delikwentów mi chodziło. Wprawdzie ten pierwszy, tak jak mówi Stasiu, w 1. lidze wystąpił od razu w 1. sezonie... ale mimo wszystko w 1. lidze pojawiał się dwukrotnie i punktów nie zdobył.

Co do Combosa - aż dziwne, że w 11. sezonie nie walczy o awans do 1. ligi na 12. sezon :P Wizyta w 1. lidze co trzy sezony byłaby już czymś ;)

I jeszcze odnośnie Bongoo28 (bo o nim chyba mówi Nafeto) - koleś był w 1. lidze 4 sezony pod rząd - zdobył przez te sezony 89 punktów (46-23-20-0). A mi chodziło o zawodników, którzy w lidze pojawiali się więcej niż raz (jako beniaminkowie), ale nie zdobyli mimo to w niej punktów... wcale.

aa

12 lata 3 miesiąc temu
Nafeto napisał:
M_Pablo napisał: Stasiu ma rację - o właśnie tych dwóch delikwentów mi chodziło. Wprawdzie ten pierwszy, tak jak mówi Stasiu, w 1. lidze wystąpił od razu w 1. sezonie... ale mimo wszystko w 1. lidze pojawiał się dwukrotnie i punktów nie zdobył.

aa

nie aaaaaaaaaa tylko czytać ze zrozumieniem jak kilka razy czytałem zagadkę M>pablo gdyż
była bardzo dokładnie określona ale czytając pobieżnie można było szukać innych odpowiedzi

12 lata 3 miesiąc temu
ciekawostka nr 7

na max f1 jest ranga vip

ranga ta jest przyznawana bardzo rzadko dla graczy którzy wygrali konkurs

lub dla graczy którzy np: prowadzili najlepszego bloga

teraz ciekawostka :

jacy gracze na max f1 mieli rangę vip?

i który z nich miał ja najdłużej?

odpowiadajcie kto to był :)

p.s. tu niestety muszę prosic o pomoc AoWa gdyż nie pamiętam wszystkich

12 lata 3 miesiąc temu
Wydaje mi się że najdłużej rangę posiadał CIVIX_PL chyba 2 miesiace :)

12 lata 3 miesiąc temu
Rojek przez tydzień za zrobienie mapy .M4ni3k przez 1 dzień (urodziny) dalej nie pamietam

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu
Rangę VIPa najdłużej posiadał CIVIX_PL, a oprócz civixa posiadali ją jeszcze, Darowin, Rojek, m4n13k, STACHU32 i shikon :)
Ostatnia12 lata 3 miesiąc temu edycja: Rojek od.

Czas generowania strony: 0.964 s.
Zasilane przez Forum Kunena