Gracze premium wybierają 7 tor
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Gracze premium wybierają 7 tor
11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu
Kwadraciak
P.s. Dawid, piszesz ze zostajesz przy kwadraciaku, a przy Twoim poscie wciaz widnieje fajf
Jeszcze mala uwaga - wybierac mozemy ze wszystkich torow, oprocz tych podanych przez Aowa, ale czy to oznacza, ze jakbysmy wybrali np. Torpedosa to bylby on drugi raz z rzedu ??? To samo tyczy sie innych torow z sezonu - jest sens by jakis tor byl dwa razy w jednym sezonie ..?
Edit: no Dawid, w koncu, dzieki
P.s. Dawid, piszesz ze zostajesz przy kwadraciaku, a przy Twoim poscie wciaz widnieje fajf
Jeszcze mala uwaga - wybierac mozemy ze wszystkich torow, oprocz tych podanych przez Aowa, ale czy to oznacza, ze jakbysmy wybrali np. Torpedosa to bylby on drugi raz z rzedu ??? To samo tyczy sie innych torow z sezonu - jest sens by jakis tor byl dwa razy w jednym sezonie ..?
Edit: no Dawid, w koncu, dzieki
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: Anansi od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
11 lata 1 miesiąc temuAnansi napisał: Kwadraciak
Nie no Anansi, bądźmy poważni - wiadomo, że tory, które są w tygodniach 1-6 nie wchodzą w grę. Zakładam, że jest to tak logiczne, że nie trzeba o tym pisać. Zresztą patrząc na propozycje chyba nie było co do tego wątpliwości.
Oczywiście forma głosowania może nie jest najbardziej trafna, można ją w następnym sezonie zmienić tak, że propozycje będą przesyłane na PW.
The following user(s) said Thank You: STACHU32
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 1 miesiąc temuAoW napisał:Anansi napisał: Kwadraciak
Nie no Anansi, bądźmy poważni - wiadomo, że tory, które są w tygodniach 1-6 nie wchodzą w grę. Zakładam, że jest to tak logiczne, że nie trzeba o tym pisać. Zresztą patrząc na propozycje chyba nie było co do tego wątpliwości.
Oczywiście forma głosowania może nie jest najbardziej trafna, można ją w następnym sezonie zmienić tak, że propozycje będą przesyłane na PW.
Jestem jak najbardziej powazny i dlatego o tym wspomnialem, bo niby skad wiadomo, ze te tory nie wchodza w gre, skoro nie ma zadnej wzmianki na ten temat, ktos by zaglosowal na tor z sezonu i obawiam sie, ze argument czy jest to logiczne czy nie by latwo polegl.
Z ta logicznoscia to sam wiesz jak jest, tez mi sie wydawalo, ze pewne rzeczy sa logiczne i oczywiste, ale jakze sie mylilem
The following user(s) said Thank You: STACHU32
- Rojek
- Wylogowany
- Użytkownik
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
- Roger93
- Wylogowany
- Użytkownik
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 1 miesiąc temu
Anansi, nie chcę się kłócić, lecz to, kiedy i po co zmienię tor, to tylko moja własna sprawa, termin się jeszcze nie zakończył, akurat taki a nie inny tor mi odpowiada więc zostaję przy takim torze.
Btw. Co z podcastem ?
Btw. Co z podcastem ?
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 1 miesiąc temu
po pierwsze nie masz premium, wiec Twoj glos w tym momencie jest nie na miejscu
po drugie, jak wybrales tor jakis czas temu, to uwazasz ze ok jest zmienianie go 15 razy??
podcast po sezonie
po drugie, jak wybrales tor jakis czas temu, to uwazasz ze ok jest zmienianie go 15 razy??
podcast po sezonie
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 1 miesiąc temu
Właściwie, to chodziło mi o wywołanie wilka z lasu i tak mam odgórne polecenie głosować na kaczuszkę.
Dzięki za info w sprawie podcasta
Oczywiście zostaję przy kaczuszcze.
Pozdrawiam, dowidzienia.
Dzięki za info w sprawie podcasta
Oczywiście zostaję przy kaczuszcze.
Pozdrawiam, dowidzienia.
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu
ten caly cyrk z tymi torami przekonuje mnie tylko, ze w tej formie jest to bez sensu
proponuje aby Aow, wybral sam ostatni tor sezonu, a zabawe w wybieranie toru przelozmy na przyszly sezon, odpowiednio ja dopracowujac
proponuje aby Aow, wybral sam ostatni tor sezonu, a zabawe w wybieranie toru przelozmy na przyszly sezon, odpowiednio ja dopracowujac
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: Anansi od.
The following user(s) said Thank You: MICHAL_18
Czas generowania strony: 1.757 s.