Gracze premium wybierają 7 tor

Re: Odp: Gracze premium wybierają 7 tor

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu
Kwadraciak

P.s. Dawid, piszesz ze zostajesz przy kwadraciaku, a przy Twoim poscie wciaz widnieje fajf :huh:

Jeszcze mala uwaga - wybierac mozemy ze wszystkich torow, oprocz tych podanych przez Aowa, ale czy to oznacza, ze jakbysmy wybrali np. Torpedosa to bylby on drugi raz z rzedu ??? To samo tyczy sie innych torow z sezonu - jest sens by jakis tor byl dwa razy w jednym sezonie ..?

Edit: no Dawid, w koncu, dzieki ;)
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: Anansi od.

Please Zaloguj to join the conversation.

11 lata 1 miesiąc temu
Anansi napisał: Kwadraciak

P.s. Dawid, piszesz ze zostajesz przy kwadraciaku, a przy Twoim poscie wciaz widnieje fajf :huh:

Jeszcze mala uwaga - wybierac mozemy ze wszystkich torow, oprocz tych podanych przez Aowa, ale czy to oznacza, ze jakbysmy wybrali np. Torpedosa to bylby on drugi raz z rzedu ??? To samo tyczy sie innych torow z sezonu - jest sens by jakis tor byl dwa razy w jednym sezonie ..?

Nie no Anansi, bądźmy poważni - wiadomo, że tory, które są w tygodniach 1-6 nie wchodzą w grę. Zakładam, że jest to tak logiczne, że nie trzeba o tym pisać. Zresztą patrząc na propozycje chyba nie było co do tego wątpliwości.

Oczywiście forma głosowania może nie jest najbardziej trafna, można ją w następnym sezonie zmienić tak, że propozycje będą przesyłane na PW.
The following user(s) said Thank You: STACHU32

11 lata 1 miesiąc temu
AoW napisał:
Anansi napisał: Kwadraciak

Nie no Anansi, bądźmy poważni - wiadomo, że tory, które są w tygodniach 1-6 nie wchodzą w grę. Zakładam, że jest to tak logiczne, że nie trzeba o tym pisać. Zresztą patrząc na propozycje chyba nie było co do tego wątpliwości.

Oczywiście forma głosowania może nie jest najbardziej trafna, można ją w następnym sezonie zmienić tak, że propozycje będą przesyłane na PW.

Jestem jak najbardziej powazny i dlatego o tym wspomnialem, bo niby skad wiadomo, ze te tory nie wchodza w gre, skoro nie ma zadnej wzmianki na ten temat, ktos by zaglosowal na tor z sezonu i obawiam sie, ze argument czy jest to logiczne czy nie by latwo polegl.

Z ta logicznoscia to sam wiesz jak jest, tez mi sie wydawalo, ze pewne rzeczy sa logiczne i oczywiste, ale jakze sie mylilem :P
The following user(s) said Thank You: STACHU32

11 lata 1 miesiąc temu
Dobra nie wiem czy jeszcze można ale wybieram

Tor Kaczuszka

Pozdrawiam Rojek

11 lata 1 miesiąc temu
MICHAL_18 napisał: Fajf

no brawo, przeszedles sam siebie zmieniac ten tor ponad godzine temu

myslales ze nikt nie zauwazy? czy jak ?

porazka

11 lata 1 miesiąc temu
Tor Kaczuszka ;)

Z Poważaniem Roger93 :)

11 lata 1 miesiąc temu
Anansi, nie chcę się kłócić, lecz to, kiedy i po co zmienię tor, to tylko moja własna sprawa, termin się jeszcze nie zakończył, akurat taki a nie inny tor mi odpowiada więc zostaję przy takim torze.
Btw. Co z podcastem ?

11 lata 1 miesiąc temu
po pierwsze nie masz premium, wiec Twoj glos w tym momencie jest nie na miejscu

po drugie, jak wybrales tor jakis czas temu, to uwazasz ze ok jest zmienianie go 15 razy??

podcast po sezonie :)

11 lata 1 miesiąc temu
Właściwie, to chodziło mi o wywołanie wilka z lasu i tak mam odgórne polecenie głosować na kaczuszkę.
Dzięki za info w sprawie podcasta :)
Oczywiście zostaję przy kaczuszcze.
Pozdrawiam, dowidzienia.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu
ten caly cyrk z tymi torami przekonuje mnie tylko, ze w tej formie jest to bez sensu

proponuje aby Aow, wybral sam ostatni tor sezonu, a zabawe w wybieranie toru przelozmy na przyszly sezon, odpowiednio ja dopracowujac
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: Anansi od.
The following user(s) said Thank You: MICHAL_18

Czas generowania strony: 1.757 s.
Zasilane przez Forum Kunena