SEZON 26 WYSTARTUJE!

SEZON 26 WYSTARTUJE!

8 lata 9 miesiąc temu
Stało się, AoW potwierdził wstępną datę rozpoczęcie 26 sezonu. Ma on ruszyć 21.03.2016!

Przede wszystkim należy podziękować Vanrook'owi który musiał wykręcić najlepszy czas na bodajże Petardzie aby sezon ruszył - DZIĘKI!

Ostatni sezon to nie będzie. Dlaczego? Wystarczy poszukać na forum słowa szefa gdzie zapewnia że
max nie przestanie istnieć przed końcem przynajmniej setnego sezonu - ciekawe czy nie skróci sezonów
do dwóch wyścigów rozgrywanych codziennie w tym celu :D

Cała sytuacja związana z zawieszeniem sezonu została spowodowana przerażająco niską frekwencją.
W ostatnich dniach dostrzegłem jednak napawającą sporym optymizmem liczbę zalogowanych naraz graczy
oraz nowych użytkowników.

Z czystej ciekawości oraz pod naporem Rojka chciałbym sprawdzić ilu z was może zapewnić że
przejedzie przynajmniej wymagane do utrzymania się w lidze cztery wyścigi!

Także piszcie co sądzicie o planowanym rozpoczęciu sezonu, dzielcie się swoimi planami dotyczącymi
kolejnych wyścigów oraz czy będziecie jeździć, bo to od nas zależy los kolejnych mistrzostw,
im więcej gramy i jeździmy tym większe szanse na kolejne miesiące niesamowitej rywalizacji!
The following user(s) said Thank You: Rojek, CIVIX_POL

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: SEZON 26 WYSTARTUJE!

8 lata 9 miesiąc temu
Ruszamy z kopyta, zapowiadam walkę o zadawalające wyniki , nie będzie lekko ale dam z siebie maximum .. Pozdrawiam wszystkich maxowiczów i tego pana który mnie zbanował

8 lata 9 miesiąc temu
Ja wypowiem się w ten sposób.

Jeżeli dojadą do mnie podzespoly do nowego kompa oraz jak go zlożę i będzie wszystko działało to powrócę do poważnego ścigania się.

Pozdrawiam Rojek ;)
The following user(s) said Thank You: CIVIX_POL

8 lata 9 miesiąc temu
Panie Marku trzymamy Pana za słowo i zachęcam do ostrej rywalizacji ze mną :)

8 lata 9 miesiąc temu
Nie ma za co maxowicze :D
Ja jadę, walka o kolejny tytuł :)

8 lata 9 miesiąc temu
Jak nie będzie mi zacinać to tez pojadę :)

8 lata 9 miesiąc temu
Jadę !B)

8 lata 9 miesiąc temu
No to jedźcie powodzenia

8 lata 9 miesiąc temu
DonDamiano napisał: Stało się, AoW potwierdził wstępną datę rozpoczęcie 26 sezonu. Ma on ruszyć 21.03.2016!

Przede wszystkim należy podziękować Vanrook'owi który musiał wykręcić najlepszy czas na bodajże Petardzie aby sezon ruszył - DZIĘKI!

Ostatni sezon to nie będzie. Dlaczego? Wystarczy poszukać na forum słowa szefa gdzie zapewnia że
max nie przestanie istnieć przed końcem przynajmniej setnego sezonu - ciekawe czy nie skróci sezonów
do dwóch wyścigów rozgrywanych codziennie w tym celu :D

Cała sytuacja związana z zawieszeniem sezonu została spowodowana przerażająco niską frekwencją.
W ostatnich dniach dostrzegłem jednak napawającą sporym optymizmem liczbę zalogowanych naraz graczy
oraz nowych użytkowników.

Z czystej ciekawości oraz pod naporem Rojka chciałbym sprawdzić ilu z was może zapewnić że
przejedzie przynajmniej wymagane do utrzymania się w lidze cztery wyścigi!

Także piszcie co sądzicie o planowanym rozpoczęciu sezonu, dzielcie się swoimi planami dotyczącymi
kolejnych wyścigów oraz czy będziecie jeździć, bo to od nas zależy los kolejnych mistrzostw,
im więcej gramy i jeździmy tym większe szanse na kolejne miesiące niesamowitej rywalizacji!

Co? Chciałbyś, żeby AoW skrócił sezon do dwóch wyścigów. :whistle:

8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu
DZIĘKUJE NAPRAWDE DZIĘKUJE AoWie zrobisz mi najlepszy prezent urodzinowy rozpocząc sezon 26 maxa. Dziękuje że max jeszcze żyje. Jeżeli będe miał czas i neta to również ja wrócę do rywalizacji. :)
Ostatnia8 lata 9 miesiąc temu edycja: Kasztashi od.
The following user(s) said Thank You: CIVIX_POL

Czas generowania strony: 0.954 s.
Zasilane przez Forum Kunena