SEZON 26 WYSTARTUJE!
- DonDamiano
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
SEZON 26 WYSTARTUJE!
8 lata 9 miesiąc temu
Stało się, AoW potwierdził wstępną datę rozpoczęcie 26 sezonu. Ma on ruszyć 21.03.2016!
Przede wszystkim należy podziękować Vanrook'owi który musiał wykręcić najlepszy czas na bodajże Petardzie aby sezon ruszył - DZIĘKI!
Ostatni sezon to nie będzie. Dlaczego? Wystarczy poszukać na forum słowa szefa gdzie zapewnia że
max nie przestanie istnieć przed końcem przynajmniej setnego sezonu - ciekawe czy nie skróci sezonów
do dwóch wyścigów rozgrywanych codziennie w tym celu
Cała sytuacja związana z zawieszeniem sezonu została spowodowana przerażająco niską frekwencją.
W ostatnich dniach dostrzegłem jednak napawającą sporym optymizmem liczbę zalogowanych naraz graczy
oraz nowych użytkowników.
Z czystej ciekawości oraz pod naporem Rojka chciałbym sprawdzić ilu z was może zapewnić że
przejedzie przynajmniej wymagane do utrzymania się w lidze cztery wyścigi!
Także piszcie co sądzicie o planowanym rozpoczęciu sezonu, dzielcie się swoimi planami dotyczącymi
kolejnych wyścigów oraz czy będziecie jeździć, bo to od nas zależy los kolejnych mistrzostw,
im więcej gramy i jeździmy tym większe szanse na kolejne miesiące niesamowitej rywalizacji!
Przede wszystkim należy podziękować Vanrook'owi który musiał wykręcić najlepszy czas na bodajże Petardzie aby sezon ruszył - DZIĘKI!
Ostatni sezon to nie będzie. Dlaczego? Wystarczy poszukać na forum słowa szefa gdzie zapewnia że
max nie przestanie istnieć przed końcem przynajmniej setnego sezonu - ciekawe czy nie skróci sezonów
Cała sytuacja związana z zawieszeniem sezonu została spowodowana przerażająco niską frekwencją.
W ostatnich dniach dostrzegłem jednak napawającą sporym optymizmem liczbę zalogowanych naraz graczy
Z czystej ciekawości oraz pod naporem Rojka chciałbym sprawdzić ilu z was może zapewnić że
Także piszcie co sądzicie o planowanym rozpoczęciu sezonu, dzielcie się swoimi planami dotyczącymi
kolejnych wyścigów oraz czy będziecie jeździć, bo to od nas zależy los kolejnych mistrzostw,
im więcej gramy i jeździmy tym większe szanse na kolejne miesiące niesamowitej rywalizacji!
Please Zaloguj to join the conversation.
- CIVIX_POL
- Wylogowany
- Zablokowany
- Rojek
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: SEZON 26 WYSTARTUJE!
8 lata 9 miesiąc temu
Ja wypowiem się w ten sposób.
Jeżeli dojadą do mnie podzespoly do nowego kompa oraz jak go zlożę i będzie wszystko działało to powrócę do poważnego ścigania się.
Pozdrawiam Rojek
Jeżeli dojadą do mnie podzespoly do nowego kompa oraz jak go zlożę i będzie wszystko działało to powrócę do poważnego ścigania się.
Pozdrawiam Rojek
The following user(s) said Thank You: CIVIX_POL
- CIVIX_POL
- Wylogowany
- Zablokowany
- VANROOK16
- Wylogowany
- Użytkownik
- sylwek7
- Wylogowany
- Użytkownik
- Jooker
- Wylogowany
- Użytkownik
- CIVIX_POL
- Wylogowany
- Zablokowany
- mpluta2
- Wylogowany
- Użytkownik
8 lata 9 miesiąc temuDonDamiano napisał: Stało się, AoW potwierdził wstępną datę rozpoczęcie 26 sezonu. Ma on ruszyć 21.03.2016!
Co? Chciałbyś, żeby AoW skrócił sezon do dwóch wyścigów.
- Kasztashi
- Wylogowany
- Użytkownik
8 lata 9 miesiąc temu - 8 lata 9 miesiąc temu
DZIĘKUJE NAPRAWDE DZIĘKUJE AoWie zrobisz mi najlepszy prezent urodzinowy rozpocząc sezon 26 maxa. Dziękuje że max jeszcze żyje. Jeżeli będe miał czas i neta to również ja wrócę do rywalizacji.
Ostatnia8 lata 9 miesiąc temu edycja: Kasztashi od.
The following user(s) said Thank You: CIVIX_POL
Czas generowania strony: 0.954 s.