System KERS - propozycja [odrzucone]

System KERS - propozycja [odrzucone]

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu
Jeśli to nie jest duży problem dla adminów to można by wprowadzić do gry System KERS - System odzyskiwania Energi Kinetycznej,mówiąc prościej "elektryczne nitro" :) .Gracz miałby pewną ilość energii w bolidzie,którą mógłby po naciśnięciu odpowiedniego przycisku(powiedzmy lewy shift) co by w efekcie zwiększyło jego prędkość minimalnie na torze.Kiedy wyczerpie się KERS,automatycznie by się doładowywało po przekroczeniu linii startu.Dodatkowo mógłby być też w częściach bolidu,żeby można go było ulepszać.Podsumowując zebrane myśli uważam,że pomysł jest godny uwagi i dodatkowo polepszył by rozrywkę gry. :)
Ostatnia10 lata 8 miesiąc temu edycja: AoW od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: System KERS - propozycja

10 lata 9 miesiąc temu
jak dla mnie ten pomysł jest bardzo dobry

10 lata 9 miesiąc temu
dla mnie to to nic nie wniesie a poza tym nasze tory nie maja az tak dlugich prostych aby jeszcze bardziej na nich przyspieszac,ten pomysl i tam bylby bardzo trudny do zrealozowania

10 lata 9 miesiąc temu
proponuje żebyście moim mili najpierw opanowali szybka jazdę aktualnym bolidem
jak dojdziecie do poziomu anansiego to AoW wam założy kers a nawet zrobi niekótrym drs :)

10 lata 9 miesiąc temu
STACHU32 napisał: proponuje żebyście moim mili najpierw opanowali szybka jazdę aktualnym bolidem
jak dojdziecie do poziomu anansiego to AoW wam założy kers a nawet zrobi niekótrym drs :)
o poziomie Anansiego to możemy zapomnieć

10 lata 9 miesiąc temu
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawy jakie by były lagi........I wtedy chyba KERS wasz cały wniósł by wolniejszą jazdę niż szybszą :P

10 lata 9 miesiąc temu
dawidrs napisał: Nie wiem czy zdajecie sobie sprawy jakie by były lagi........I wtedy chyba KERS wasz cały wniósł by wolniejszą jazdę niż szybszą :P

nie wszyscy są za wprowadzeniem kersa ja jstem przeciwny bo to sie nie nadaje do maxa

10 lata 9 miesiąc temu
I ja orzeszek także nie jestem za tym. I po drugie - był już wątek o KERSIE, i sam AoW wypowiedział sie na ten temat :) I AoW wiele razy pisał już - nie :P

10 lata 9 miesiąc temu
poza tym samo wprowadzenie go do gry byloby bardzo trudno co sporo pracy przy bolidzie o kosztach nie wspomne

10 lata 9 miesiąc temu
Ile czasu by musiał harować AoW żeby mieć głupi kers..

Czas generowania strony: 0.479 s.
Zasilane przez Forum Kunena