Propozycje nowych funkcji dla graczy premium
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Propozycje nowych funkcji dla graczy premium
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temuBardzo, ale to bardzo dobry pomysł, porównanie start w sektorach do danego gracza, np. wchodząc w profil anansiego widzę o ile jestem lepszy czy gorszy w danym sektorze, myślę że opcja dla graczy premium, gdyż daje nam to kilka minutek przewagi niż osoba bez premium, która musi porównywać samodzielnie.orzeszek28 napisał: Możliwość wypróbowania konta premium na 1 dzień,mogliby tak gracze tylko ci, którzy nie mieli nigdy konta premium.
Gracze, którzy mają premium mogą zaznaczyć sobie jednego gracza i podczas treningu,qwali czy wyścigu w sektorach pokazywałoby im podczas jazdy strate,bądz przewage do tego kierowcy którego zanaczyli,jesli nie zaznaczyli nikogo to pokazuje strate do lidera w sektorach w okrazeniu tez mogloby pokazywac
1.
Statystyki najlepszych czasów wykonanych na poszczególnych mieszankach.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: MICHAL_18 od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
11 lata 3 miesiąc temu
Ze wszystkich propozycji podobają mi się:
1. Wybór ostatniego toru przez graczy premium.
2. Porównanie wyników w profilu do każdego gracza.
Reszta do kosza
Dziękuję za propozycje
1. Wybór ostatniego toru przez graczy premium.
2. Porównanie wyników w profilu do każdego gracza.
Reszta do kosza
Dziękuję za propozycje
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Autor
- Wylogowany
- Admin
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
Ta, że ta szajka premium sama sobie wybierze ostatni tor sezonu, wnioskowałem żeby wybierała i pierwszy i ostatni ale dobre jest co jest.
Tego Markeza nieźle rzucało na zakrętach na tarkach a na konferencji mówił że bawił się tymi uślizgami, niezły kozak samobójca.
I ten Pedrosa jak objechał Lorenzo a Markez jak rządził torem, a jak baby w niebieskich sukienkach oblali szampanem na podium, jakie szczęsliwe były, piszczały Hello guys, biły brawo, to jest życie.
Tego Markeza nieźle rzucało na zakrętach na tarkach a na konferencji mówił że bawił się tymi uślizgami, niezły kozak samobójca.
I ten Pedrosa jak objechał Lorenzo a Markez jak rządził torem, a jak baby w niebieskich sukienkach oblali szampanem na podium, jakie szczęsliwe były, piszczały Hello guys, biły brawo, to jest życie.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: krzysztofm od.
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 2 miesiąc temu
Wprowadzenie dla graczy z funkcją premium, statystyk liczby wykonanych okrążeń na torach bonusowych wykonanych w przeciągu 1 dnia/7dni/1 miesiąca. Uzasadnienie:
Mam pewność ile okrążeń przygotowawczych do sezonu, czy też pomagających w przystosowaniu się do nowego toru wykonałem na danym obiekcie. Pomaga to w określeniu jasnego celu: "Wykonaj 1000 okrążeń na danym torze bonusowym". Wykonałem 1000 okrążeń, mam 5 czas, wiem że muszę zrobić kolejne 1000 aby się poprawić.
Dla mnie po prostu przydatna opcja statystyk.
Mam pewność ile okrążeń przygotowawczych do sezonu, czy też pomagających w przystosowaniu się do nowego toru wykonałem na danym obiekcie. Pomaga to w określeniu jasnego celu: "Wykonaj 1000 okrążeń na danym torze bonusowym". Wykonałem 1000 okrążeń, mam 5 czas, wiem że muszę zrobić kolejne 1000 aby się poprawić.
Dla mnie po prostu przydatna opcja statystyk.
Czas generowania strony: 1.907 s.