Propozycje nowych funkcji dla graczy premium

Re: Odp: Propozycje nowych funkcji dla graczy premium

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
orzeszek28 napisał: Możliwość wypróbowania konta premium na 1 dzień,mogliby tak gracze tylko ci, którzy nie mieli nigdy konta premium.

Gracze, którzy mają premium mogą zaznaczyć sobie jednego gracza i podczas treningu,qwali czy wyścigu w sektorach pokazywałoby im podczas jazdy strate,bądz przewage do tego kierowcy którego zanaczyli,jesli nie zaznaczyli nikogo to pokazuje strate do lidera w sektorach w okrazeniu tez mogloby pokazywac
Bardzo, ale to bardzo dobry pomysł, porównanie start w sektorach do danego gracza, np. wchodząc w profil anansiego widzę o ile jestem lepszy czy gorszy w danym sektorze, myślę że opcja dla graczy premium, gdyż daje nam to kilka minutek przewagi niż osoba bez premium, która musi porównywać samodzielnie.
1.
Statystyki najlepszych czasów wykonanych na poszczególnych mieszankach.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: MICHAL_18 od.

Please Zaloguj to join the conversation.

11 lata 3 miesiąc temu
Ze wszystkich propozycji podobają mi się:

1. Wybór ostatniego toru przez graczy premium.
2. Porównanie wyników w profilu do każdego gracza.

Reszta do kosza ;)

Dziękuję za propozycje

11 lata 3 miesiąc temu
No proszę jedna z propozycji krzysztofm zyskała uznanie króla Aowa, dziękuję Aowie królu złoty!

11 lata 3 miesiąc temu
krzysztofm napisał: No proszę jedna z propozycji krzysztofm zyskała uznanie króla Aowa, dziękuję Aowie królu złoty!

nie zauważyłem, która konkretnie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
Ta, że ta szajka premium sama sobie wybierze ostatni tor sezonu, wnioskowałem żeby wybierała i pierwszy i ostatni ale dobre jest co jest.
Tego Markeza nieźle rzucało na zakrętach na tarkach a na konferencji mówił że bawił się tymi uślizgami, niezły kozak samobójca.
I ten Pedrosa jak objechał Lorenzo a Markez jak rządził torem, a jak baby w niebieskich sukienkach oblali szampanem na podium, jakie szczęsliwe były, piszczały Hello guys, biły brawo, to jest życie.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: krzysztofm od.

11 lata 2 miesiąc temu
Wprowadzenie dla graczy z funkcją premium, statystyk liczby wykonanych okrążeń na torach bonusowych wykonanych w przeciągu 1 dnia/7dni/1 miesiąca. Uzasadnienie:
Mam pewność ile okrążeń przygotowawczych do sezonu, czy też pomagających w przystosowaniu się do nowego toru wykonałem na danym obiekcie. Pomaga to w określeniu jasnego celu: "Wykonaj 1000 okrążeń na danym torze bonusowym". Wykonałem 1000 okrążeń, mam 5 czas, wiem że muszę zrobić kolejne 1000 aby się poprawić.
Dla mnie po prostu przydatna opcja statystyk.
The following user(s) said Thank You: AoW, mpluta2, M_Pablo

Czas generowania strony: 1.907 s.
Zasilane przez Forum Kunena