Gazeta
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Gazeta
11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu
a ich praca będzie wyglądała tak
co środę pisaliby artykuły do gazety w których umieszczaliby wywiady z graczami którzy przykują ich uwagę np. jak ktoś pojedzie mega dobrze wyścig,trening lub kwalyfikacje albo ktoś dobry np. Rojek zawali lub ktoś będzie chciał zakonczyć karierę. Po sezonie będą prowadzić wywiad ze zwycięzcą 1 ligi i kierowcami zwycięskiego teamu do tego pisali by o zmianach wprowadzanych na maxa oraz różne plotki naprzykład gdyby dowiedzieli się że jakiś gracz szukający teamu rozmawia na ten temat z właścicielem którego teamu lub gdyby naprzykład dowiedzieli się gdzie będą jeżdzić najlepsi (Rojek,Anasi itp.) to by o tym pisali. We wtorek przed 14:00 wysyłali bymi artykuły ja bym je segregował a gdyby ich było za dużo usuwał te mniej ważne i wrzucał bym na bloga. zgłoszenia na stanowisko redaktora proszę pisać na moje pw
co środę pisaliby artykuły do gazety w których umieszczaliby wywiady z graczami którzy przykują ich uwagę np. jak ktoś pojedzie mega dobrze wyścig,trening lub kwalyfikacje albo ktoś dobry np. Rojek zawali lub ktoś będzie chciał zakonczyć karierę. Po sezonie będą prowadzić wywiad ze zwycięzcą 1 ligi i kierowcami zwycięskiego teamu do tego pisali by o zmianach wprowadzanych na maxa oraz różne plotki naprzykład gdyby dowiedzieli się że jakiś gracz szukający teamu rozmawia na ten temat z właścicielem którego teamu lub gdyby naprzykład dowiedzieli się gdzie będą jeżdzić najlepsi (Rojek,Anasi itp.) to by o tym pisali. We wtorek przed 14:00 wysyłali bymi artykuły ja bym je segregował a gdyby ich było za dużo usuwał te mniej ważne i wrzucał bym na bloga. zgłoszenia na stanowisko redaktora proszę pisać na moje pw
Ostatnia11 lata 2 tygodni temu edycja: wiktor7000 od. Powód: zmiana planów
Please Zaloguj to join the conversation.
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 tygodni temujeśli będzie tylko jeden to ja zostanę drugim a jeśli nie będzie nikogo to będę musiał sam się tym zająćM_Pablo napisał:AoW napisał: sadzilem, ze to Ty wiktor bedziesz wlasnie tym redaktorem.
Jesli nie, to jaka funkcje bedziesz pelnil w tym projekcie?
To będzie wyglądało mniej więcej tak, jak na tym obrazku:
i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/09/a...2762a.jpg?1317292442
Wiktor szuka sobie Ździcha
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- Markfire17
- Wylogowany
- Użytkownik
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu
nadal poszukujemy drugiego redaktora do tego trzeba jakoś nazwać naszą gazetę ja proponuje przegląd maxowy ale jestem otwarty na propozycje jeśli do niedzieli pojawi się jeden lub więcej innych pomysłów niż mój od niedzieli do środy wszyszczy gracze mogą głosować który pomysł wybrać
Ostatnia11 lata 2 tygodni temu edycja: wiktor7000 od. Powód: zmiana planów
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 2 tygodni temu
Nie wiem czy wiesz, ale na blogu AcIeDneT był kiedyś taki projekt, więc też łatwo stwierdzić, że jeżeli będę miał chwilkę czasu, to jak najbardziej mógłbym drobniakowi pomóc. Jeżeli podcasty się posypią, to wciągnę się na dobre
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
- wiktor7000
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- GayMaster