Szczegóły o nas
- Szczurek
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Szczegóły o nas
12 lata 8 miesiąc temu
Siema jestem Fabian mam 13 lat Mieszkam w Kolonowskiem pod Opolem.Uwielbiam, a może nawet kocham grać w piłkę ręczną, jak ktoś spostrzegawczy to pozna po avku:)Lubię słuchać muzy i grać w Fife
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Please Zaloguj to join the conversation.
- dawidrs
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 8 miesiąc temu
Siemka jestem Dawid
Mam 10 lat
Województwo - Świętokrzyskie
Miasto - Rytwiany
Mam 10 lat
Województwo - Świętokrzyskie
Miasto - Rytwiany
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- Xavi
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 8 miesiąc temu
Michał
we wrzesniu 12 lat
Marki
Lubie kolarstwo
we wrzesniu 12 lat
Marki
Lubie kolarstwo
- wiktor7000
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 3 miesiąc temu
witam nazywam się Wiktor Morawski
mam 12 lat
pochodzę z Mszany Dolnej
interesuje się wszystkimi dyscyplinami sportowymi zdarzeniami paranormalnymi zwierzętami naukami ścisłymi i pokemonami
mam 12 lat
pochodzę z Mszany Dolnej
interesuje się wszystkimi dyscyplinami sportowymi zdarzeniami paranormalnymi zwierzętami naukami ścisłymi i pokemonami
Czas generowania strony: 0.190 s.