Kawał wersja demo
- krzysztofm
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Kawał wersja demo
12 lata 6 miesiąc temu
Jest rok 2020. Światem komputerowych gier on-line żądzą 2 dyktatorzy: STACHLIN i HITAOWLER.
Do ośrodka odosobnienia wysyłają wszystkich, którzy łamią przepisy gier przez siebie tworzonych.
Tam skazani pielą grządki, podlewają kwiaty i dokarmiają zwierzęta typu kotek, piesek i świnka morska.
Ci z najdłuższymi wyrokami to jak komputer wygląda pamiętają jedynie z opowieści nowo skazanych.
Na jednej z grządek, wybiegów spotyka się 3 skazanych:
Pierwszy mówi:
- Dostałem 3 lata za reklamowanie innych stron na forum, pamiętam czasy jak CIVIX zdobył 10 mistrzostwo,
Drugi mówi:
- Dostałem 5 lat za przeklinanie na czacie,
Trzeci mówi:
- Dostałem 10 lat za dziesięciokrotne multikonto i karę dodatkową, najgorszą. Po wyjściu z ośrodka przymusowa dożywotnia kara zsyłki do Teamu Kosmici i jazda z Krzysztofm!
Do ośrodka odosobnienia wysyłają wszystkich, którzy łamią przepisy gier przez siebie tworzonych.
Tam skazani pielą grządki, podlewają kwiaty i dokarmiają zwierzęta typu kotek, piesek i świnka morska.
Ci z najdłuższymi wyrokami to jak komputer wygląda pamiętają jedynie z opowieści nowo skazanych.
Na jednej z grządek, wybiegów spotyka się 3 skazanych:
Pierwszy mówi:
- Dostałem 3 lata za reklamowanie innych stron na forum, pamiętam czasy jak CIVIX zdobył 10 mistrzostwo,
Drugi mówi:
- Dostałem 5 lat za przeklinanie na czacie,
Trzeci mówi:
- Dostałem 10 lat za dziesięciokrotne multikonto i karę dodatkową, najgorszą. Po wyjściu z ośrodka przymusowa dożywotnia kara zsyłki do Teamu Kosmici i jazda z Krzysztofm!
Please Zaloguj to join the conversation.
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Kawał wersja demo
12 lata 6 miesiąc temu
Haha i po co ten kawał bardziej się uśmiałem kiedy rysowałem dilera maryśki ze skrętem w buzi
The following user(s) said Thank You: krzysztofm
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 6 miesiąc temu
uważam że krzysztofm zaśmieca forum w sposób niedopuszczalny
do dzisiejszego dnia myślałem że krzysztof ma jakieś granice
niestety nie ma i musze nazwać go typowym polskim internetowym "trolem"
jeśli ktoś nie wie określenie to opisuje osoby które celowo nie są w teamacie
albo specjalnie sa kontrowersyjne aby prowokować czytelników
do dzisiejszego dnia myślałem że krzysztof ma jakieś granice
niestety nie ma i musze nazwać go typowym polskim internetowym "trolem"
jeśli ktoś nie wie określenie to opisuje osoby które celowo nie są w teamacie
albo specjalnie sa kontrowersyjne aby prowokować czytelników
The following user(s) said Thank You: f1maniakpolska, magorzata, Alexandrus, marko21, krzysztofm, Andreas, mpluta2
- magorzata
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 6 miesiąc temu
krzystofm wiesz ze adminami sa aow i ptaku a nie stachu i aow.
- Barca77
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 6 miesiąc temu
Krzystofm ty to się nadajesz do sejmu bo tam same posły osły siedzą Z takim gadanie zrobisz tam kariere
- krzysztofm
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 6 miesiąc temu
stanowczo nie jestem w tematyce internetowych zboczeń, pojęcie TROLL po wczytaniu w google daje odpowiedź:
TROLL- Troll (norw., szw. troll, duń. trold) – przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej.
Wierzenia
Wierzono, że trolle różniły się między sobą zarówno wyglądem, jak i charakterem. Najczęściej miały to być stworzenia bardzo stare, brzydkie, złośliwe i mało inteligentne. Można było wśród nich znaleźć olbrzymy, jak i niewielkiego wzrostu skrzaty (norw. nisse) czy karły (norw. dverg).
Niektóre większe trolle ze starości porastały lasem. Trolle mieszkały w trudno dostępnych dla człowieka miejscach: lasach, górach i jaskiniach, niektóre żyły też w morzu. Wyrządzały szkody ludziom i zwierzętom. Pod tym względem były podobne do orków, lecz o wiele od nich większe, silniejsze i agresywniejsze. Zajmowały się też wydobyciem i gromadzeniem srebra, złota oraz kosztowności. Były bardzo chciwe i skąpe. Nie znosiły światła słonecznego, dlatego pojawiały się wyłącznie w nocy; troll, który na czas nie schował się przed promieniami słońca, zamieniał się w kamień. Żeńskim odpowiednikiem trolla była huldra.
TROLL- Troll (norw., szw. troll, duń. trold) – przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej.
Wierzenia
Wierzono, że trolle różniły się między sobą zarówno wyglądem, jak i charakterem. Najczęściej miały to być stworzenia bardzo stare, brzydkie, złośliwe i mało inteligentne. Można było wśród nich znaleźć olbrzymy, jak i niewielkiego wzrostu skrzaty (norw. nisse) czy karły (norw. dverg).
Niektóre większe trolle ze starości porastały lasem. Trolle mieszkały w trudno dostępnych dla człowieka miejscach: lasach, górach i jaskiniach, niektóre żyły też w morzu. Wyrządzały szkody ludziom i zwierzętom. Pod tym względem były podobne do orków, lecz o wiele od nich większe, silniejsze i agresywniejsze. Zajmowały się też wydobyciem i gromadzeniem srebra, złota oraz kosztowności. Były bardzo chciwe i skąpe. Nie znosiły światła słonecznego, dlatego pojawiały się wyłącznie w nocy; troll, który na czas nie schował się przed promieniami słońca, zamieniał się w kamień. Żeńskim odpowiednikiem trolla była huldra.
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 6 miesiąc temu
Krzysiu a może też spróbujesz pisać wierszyki? Zawsze wszystkiego po trochu.
- matis44
- Wylogowany
- Zablokowany
- krzysztofm
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 6 miesiąc temukrzysztofm napisał: Nie dajcie się mu wciągnąć w dyskusję. Słusznie pisał Stachu. Tak działa troll o którego istnieniu pisał.
Trolu zmienia front teraz będzie przyznawał racje przez 2 dni
potem znowu zacznie prowokować i zmieniać zdanie
krzyś duże wahania nastrojów można leczyć a nawet trzeba
Czas generowania strony: 1.945 s.