X-Ultimate Racing Team
- drobny513
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- dawidrs
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- mpluta2
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- dawidrs
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- drobny513
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Re: Odp: X-Ultimate Racing Team
11 lata 5 miesiąc temu
Okoliczności losowe sprawiają że oprócz Teamu Aces and Eights powstanie również drugi zespół który będzie nosił nazwę znaną w świecie maxowym Ghost X-Ultimate i poszukuję dwóch zawodników do Teamu
Wymagań nie mam ważne żeby były dwie osoby zgłoszenia na forum albo na pw do mnie
Wymagań nie mam ważne żeby były dwie osoby zgłoszenia na forum albo na pw do mnie
Please Zaloguj to join the conversation.
- Jooker
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- drobny513
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
11 lata 1 miesiąc temu
Witam wszystkich w Pierwszy Dzień Świąt Bożego Narodzenia i od razu z radością chciałbym przedstawić Nowy zespół w stawce Maxa następniczka X-Ultimate czyli Żuk Corporation Racing Team w którym będą jeździć Ja oraz Arek 12.
Naszym celem jest walka o pudło na koniec a jak się uda to może i wygrać. Dziękuje i życzę jeszcze raz Udanych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.
Naszym celem jest walka o pudło na koniec a jak się uda to może i wygrać. Dziękuje i życzę jeszcze raz Udanych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku.
- magorzata
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- TiKeJ69
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
10 lata 1 miesiąc temu
Witam wszystkich od następnego sezonu wraca do stawki maxf1 Team Ghost X-Ultimate Team
Poszukuję dwóch zawodników, którzy:
Będę jeździli wszystkie wyścigi i tyle mogą być nowi mnie to nie przeszkadza a może nawet i lepiej.
Oferuję wszelką pomoc psychiczną i przy bolidzie.
Czekam na dwie sensowne oferty tutaj bądź u mnie na pw i wybiore najbardziej mi odpowiadające.
Poszukuję dwóch zawodników, którzy:
Będę jeździli wszystkie wyścigi i tyle mogą być nowi mnie to nie przeszkadza a może nawet i lepiej.
Oferuję wszelką pomoc psychiczną i przy bolidzie.
Czekam na dwie sensowne oferty tutaj bądź u mnie na pw i wybiore najbardziej mi odpowiadające.
- adam00
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Czas generowania strony: 0.570 s.