Konkurs Zamknięty
- CIVIX_POL
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Konkurs Zamknięty
8 lata 6 miesiąc temu - 8 lata 6 miesiąc temuOFICJALNIE Zespół DOMINATOR RACE PRODUCTS TEAM 2016 pragnie wszystkich poinformować że w nadchodzącym sezonie (27) w Barwach DOMINATORA u boku pierwszego kierowcy zespołu CIVIX_POL, drugi bolid będzie należał do TiKeJ69 .
Szef Teamu a Jednocześnie Kierowca:
CIVIX_POL : Jestem bardzo zadowolony z wyboru nowego partnera . Mam nadzieję że ten sezon ułoży się po naszej myśli w konstruktorach jak i indywidualnie obydwaj mamy zamiar walczyć o jak najwyższe cele i jestem pewny ze razem z Bartkiem osiągniemy na prawdę wiele . Jesteśmy rywalami na torze, ale jednoczenie dobrymi znajomymi poza torem więc mam nadzieję ,a raczej jestem tego pewien że stworzymy świetny duet . Z nowym bolidem,z nową motywacją przystąpimy do rywalizacji o najwyższe cele.Dziękuję i pozdrawiam wszystkich rywali z Toru.
Ostatnia8 lata 6 miesiąc temu edycja: CIVIX_POL od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- DonDamiano
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Konkurs Zamknięty
8 lata 6 miesiąc temu
No cóż - to było wiadomo od początku.
Gratulacje Civix, w zeszłym sezonie ci się nie udało ale tym razem będziesz miał od kogo brać ustawienia.
Czekamy na twój "pełen atak na miszcza"
Gratulacje Civix, w zeszłym sezonie ci się nie udało ale tym razem będziesz miał od kogo brać ustawienia.
Czekamy na twój "pełen atak na miszcza"
The following user(s) said Thank You: CIVIX_POL
- TiKeJ69
- Wylogowany
- Użytkownik
- Anansi
- Wylogowany
- Użytkownik
The following user(s) said Thank You: DonDamiano, CIVIX_POL
- CIVIX_POL
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Czas generowania strony: 0.500 s.