Poszukiwania do Teamu!!!
- adam00
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Poszukiwania do Teamu!!!
11 lata 7 miesiąc temu
czesc to ja adam walcze o 1 lige poszukuje teamu na 22 sezon nie musi byc on najlepszy ale zeby byl.
jezdze kazdy wyscig
jezdze kazdy wyscig
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Please Zaloguj to join the conversation.
- radwanek21
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
11 lata 7 miesiąc temuadam00 napisał: jezdze kazdy wyscig
Zapomniałeś dodać, że czasami nawet po 2 razy
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- adam00
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- dawidrs
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
11 lata 4 miesiąc temu
Dawidrs szuka teamu;
Oferuję; bycie na każdym wyscigu, bardzo duze punkty, duże doświadczenie
Osiagniecia; no niby dobre, ale bez majstra :C Vice Mistrzostwo 1 liga, 2 razy 3 miejsce 1 liga, 3 krotne mistrzostwo w teamach i 2krotne +300pkt w sezonie
Czekam na rozsądne propozycje:)
Oferuję; bycie na każdym wyscigu, bardzo duze punkty, duże doświadczenie
Osiagniecia; no niby dobre, ale bez majstra :C Vice Mistrzostwo 1 liga, 2 razy 3 miejsce 1 liga, 3 krotne mistrzostwo w teamach i 2krotne +300pkt w sezonie
Czekam na rozsądne propozycje:)
- adam00
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
11 lata 4 miesiąc temu
czesc to ja adam00 jestem w miare dobry szukam teamu obiecuje w kazdym wyscigu zdobywanie ppunktow to ja adam 00
- Rojek
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
8 lata 5 miesiąc temu
Dzień dobry, dobry wieczór 
Jako, że mamy 31 sezon i sytuacja w zespołach wygląda dosyć biednie, przez co mam dla was wszystkich do zaoferowania darmowy team!
Chętnych proszę o wysłanie do mnie PW
Pozdrawiam was ciepło Rojek.
Jako, że mamy 31 sezon i sytuacja w zespołach wygląda dosyć biednie, przez co mam dla was wszystkich do zaoferowania darmowy team!
Chętnych proszę o wysłanie do mnie PW
Pozdrawiam was ciepło Rojek.
- POL_YAKOV
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
4 lata 4 miesiąc temu
Rozpoczynam nabór na kolejny sezon zapraszam chętnych
hejterów kandydaturę też rozpatrywać będę..
team będzie się nazywać HARNAŚ 2022 TEAM
hejterów kandydaturę też rozpatrywać będę..
team będzie się nazywać HARNAŚ 2022 TEAM
- POL_YAKOV
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
4 lata 4 miesiąc temu - 4 lata 4 miesiąc temu
I jednocześnie chce odpowiedzieć tym co tak bardzo lubią o mnie pisać na czacie .
prędko mnie się nie pozbędziecie, będziecie się jeszcze z Rafałem męczyć
Jak bóg kubie, tak kuba bogu.
prędko mnie się nie pozbędziecie, będziecie się jeszcze z Rafałem męczyć
Jak bóg kubie, tak kuba bogu.
Ostatnia4 lata 4 miesiąc temu edycja: POL_YAKOV od.
- POL_YAKOV
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
4 lata 4 miesiąc temu
Witam , nie mam możliwości podziękowania graczom na czacie za ten sezon, więc zrobię to tutaj,
dziękuję wszystkim za zaciętą rywalizacje, były lepsze i gorsze momenty, ale mam nadzieję że w zdrówku się spotkamy w kolejnym sezonie i będziemy cisnąc, gratulacje dla Tikeja Mistrzostwa Indywidualnie i Gosi i Aowowi w teamach
mistrzowska forma niech będzie z wami w kolejnym sezonie, życzę wam tego z całego serca..
buziaki dla wszystkich
papa do zobaczenia w kolejnym sezonie i nie zapominajcie o HARNAŚ TEAM 2022 wciąż czekam na chętnych.
dziękuję wszystkim za zaciętą rywalizacje, były lepsze i gorsze momenty, ale mam nadzieję że w zdrówku się spotkamy w kolejnym sezonie i będziemy cisnąc, gratulacje dla Tikeja Mistrzostwa Indywidualnie i Gosi i Aowowi w teamach
mistrzowska forma niech będzie z wami w kolejnym sezonie, życzę wam tego z całego serca..
buziaki dla wszystkich
papa do zobaczenia w kolejnym sezonie i nie zapominajcie o HARNAŚ TEAM 2022 wciąż czekam na chętnych.
The following user(s) said Thank You: AoW
- arek12
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
1 rok 11 miesiąc temu
Ogłaszam Poszukiwania 2 kierowcy do Red Bull MAxf1 team na jubileuszowy 50 sezon!!!! Proszę sie zgłaszać wygra kierowca z najlepszym czasem w treningu na aktualnym torze. Pozdrawiam Arek . Powodzenia
Czas generowania strony: 0.186 s.