XBodyGardX - Tnie mi gra
- XBodyGardX
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
XBodyGardX - Tnie mi gra
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu
Zapoznalem sie i kombinowalem na kazdy sposob i jak zmienialem bity orzdzielczosc itp to mi tylko na firefox dawalo ze zamiast na testowym 18 s to mam 15 i nwm co mam dalej robic a na laptobie gdzie tez mi troche tnie daje rade wykrecic dobre czasy ale ciezko sie gra a chce na kompie to naprawic
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Tnie mi gra
12 lata 2 miesiąc temuXBodyGardX napisał: Zapoznalem sie i kombinowalem na kazdy sposob i jak zmienialem bity orzdzielczosc itp to mi tylko na firefox dawalo ze zamiast na testowym 18 s to mam 15 i nwm co mam dalej robic a na laptobie gdzie tez mi troche tnie daje rade wykrecic dobre czasy ale ciezko sie gra a chce na kompie to naprawic
www.maxf1.com/forum/techniczne/tnie-mi-g...dowy-post-przeczytaj
popraw post to cos postaramy sie wymyslec
- Markfire17
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Tnie mi gra
12 lata 2 miesiąc temuDarowin napisał:Markfire17 napisał: Body zmniejsz bity z 32 na 16 u mnie podziałało
To zależy jaki system operacyjny ma. Bo na windows 7 bitów już tak nie zmienisz.
No jak nie? Przecież masz tam też takie opcje Tylko trzeba ich chwileczkę dłużej poszukać
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: XBodyGardX - Tnie mi gra
12 lata 2 miesiąc temuDarowin napisał: To pokaż jak to mozna zrobić ale pamiętaj na 16 bitów.
Prawym na pulpit, potem rozdzielczość ekranu, ustawienia zaawansowane, monitor... i tam na dole masz głębię 16 bitów i 32 bity.
The following user(s) said Thank You: Darowin
- Nafeto
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 2 miesiąc temuM_Pablo napisał:Darowin napisał: To pokaż jak to mozna zrobić ale pamiętaj na 16 bitów.
Prawym na pulpit, potem rozdzielczość ekranu, ustawienia zaawansowane, monitor... i tam na dole masz głębię 16 bitów i 32 bity.
pablo daj spokuj darowin najwyrazniej nie ogarnia win 7
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu
A jednak się da dziękuje Pablo
Nafeto abyś to zgadł po za tym szukałem po necie jak zmiejszyć liczbę bitów i nie umiałem znaleść a tu nagle Pablo ładnie mi pomógł
Nafeto abyś to zgadł po za tym szukałem po necie jak zmiejszyć liczbę bitów i nie umiałem znaleść a tu nagle Pablo ładnie mi pomógł
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: Darowin od.
- arek12
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 2 miesiąc temu
Tnie mi tor na co drugim okrążeniu .a po odłączeniu internetu nie ma najmniejszych lagów lecz czas się nie zapisuje , więc cięcia nie są z winy mojego kompa .,,sprawdzałem kilkukrotnie na torze testowym i obecnym
Czas generowania strony: 0.620 s.