Ograniczenie bolidu dla niższych lig [zrealizowane
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Ograniczenie bolidu dla graczy z niższych lig
11 lata 2 miesiąc temu
Osobiście uważam że nie możemy zabierać możliwości jazdy w 2 i 3 lidze mocnymi bolidami.
Aby każdy nowy zaznaczam "nowy"zawodnik z niższych lig mógł faktycznie się uczyć jazdy na najwyższym poziomie
a po awansie do 1 ligi walczył jak równy z równym musi mieć szansę trenować najlepszymi bolidami.
Z tego co zauważyłem problem bolidów mocniejszych w niższych ligach od zawodników 1 ligi
dotyczy głównie graczy którzy są już mocno doświadczeni na max f1 .
Dlatego uważam że rozwiązanie które jest aktualnie zastosowane jest w miarę dobre.
Aby każdy nowy zaznaczam "nowy"zawodnik z niższych lig mógł faktycznie się uczyć jazdy na najwyższym poziomie
a po awansie do 1 ligi walczył jak równy z równym musi mieć szansę trenować najlepszymi bolidami.
Z tego co zauważyłem problem bolidów mocniejszych w niższych ligach od zawodników 1 ligi
dotyczy głównie graczy którzy są już mocno doświadczeni na max f1 .
Dlatego uważam że rozwiązanie które jest aktualnie zastosowane jest w miarę dobre.
Please Zaloguj to join the conversation.
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 2 miesiąc temu
Oczywiście jestem za !
Tak jak w realnym życiu, aby awansować do wyższych serii, trzeba przebić się przez serie o niższych osiągach i niższych nakładach finansowych (różnice w finansach są już na maxie wprowadzone). Daje nam to motywacje do rozwijania własnych umiejętności, rozwijania swojej kariery. Moim zdaniem na bolidzie o niższych możliwościach, uczymy się techniki jazdy, opanowania w trakcie wyścigu. Liga 2 i 3 stałaby się takim prologiem do wejścia na najwyższy szczebel kariery, jakim jest 1 liga.
Wypowiedz bez większego sensu, pisałem wszystko co mi do głowy przyszło.
Tak jak w realnym życiu, aby awansować do wyższych serii, trzeba przebić się przez serie o niższych osiągach i niższych nakładach finansowych (różnice w finansach są już na maxie wprowadzone). Daje nam to motywacje do rozwijania własnych umiejętności, rozwijania swojej kariery. Moim zdaniem na bolidzie o niższych możliwościach, uczymy się techniki jazdy, opanowania w trakcie wyścigu. Liga 2 i 3 stałaby się takim prologiem do wejścia na najwyższy szczebel kariery, jakim jest 1 liga.
Wypowiedz bez większego sensu, pisałem wszystko co mi do głowy przyszło.
- GayMaster
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 miesiąc temuHmm ,ale weźmy taki kalisch bez silnika na 10 to ciężko jest coś złapać do teamu. Mimo wszystko jestem za zdecydowanie ,bo zwiększa to motywację do awansu.AoW napisał: Kiedyś temat był poruszany, chciałbym powrócić do dyskusji i zastanowić się, czy nie zrobić ograniczenia na bolid dla niższych lig. Przykładowo 2/3/0 ligi mogłyby upgradować bolid tylko do 8 levelu.
- XBodyGardX
- Wylogowany
- Użytkownik
- Markfire17
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 2 miesiąc temu
Wpadłem przed chwilą na pewien pomysł. Wszystko wygląda pięknie, wszyscy są za ograniczeniem tylko przeszkadzają w tym teamy więc co Wy na to, aby był taki przepis, iż w teamie może jechać tylko jedna osoba z 1 ligi?
The following user(s) said Thank You: GayMaster
Czas generowania strony: 0.724 s.