Kasa tracę a lvl części jest taki sam
- baia99
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Kasa tracę a lvl części jest taki sam
13 lata 7 miesiąc temu
Po raz drugi po wyścigu dostałem środki finansowe i chciałem rozbudować bolid, po kliknięciu środki znikały a poziom elementu jak był tak jest. Macie tak? Wrazie jakby się admin zainteresował to wcieło mi kasena tlnim skrzydle i zawieszeniu, reszta nigdy mi nie robiła problemu.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Please Zaloguj to join the conversation.
- LeoMessi
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- matis44
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Rojek
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Magiczne pieniadze
13 lata 7 miesiąc temuLeoMessi napisał: Dziwne ja tak nie mam
matis44 napisał: ja miałem przy tylnym skrzydle dałem na 2 i kasy jak miałem tak miałem ale usunołem i kasy nie dostałem dałem znowu i miałem mniej kasy ale miałem ulepszenie.
Pozdro
Dziwne jest to że raz tak nie masz a za chwilę to ci się pojawiło. Ja przed chwilą sprawdziłem i mi takie coś się nie przytrafiło.
- baia99
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 7 miesiąc temu
To by mogło świadczyć o jakimś błędzie, może coś jest nie tak? Ja nie napisałem tu postu, że chce kase, odszkodowanie i rente inwalidzką, tylko chce sie przyczyniać do ulepszania błędu, a skoro taki zauważyłem to pisze.
- STACHU32
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 7 miesiąc temubaia99 napisał: Po raz drugi po wyścigu dostałem środki finansowe i chciałem rozbudować bolid, po kliknięciu środki znikały a poziom elementu jak był tak jest. Macie tak? Wrazie jakby się admin zainteresował to wcieło mi kasena tlnim skrzydle i zawieszeniu, reszta nigdy mi nie robiła problemu.
Pozdrawiam.
napisz mi proszę kiedy dokładnie robiłeś te zmiany leveli swojego bolidu?
poniedziałek wieczorem czy wtorek rano?
- baia99
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 7 miesiąc temu
napewno rano to było, niestety nie wiam jaka godzina, miałem około 2,3 miliona po wpłynieciu pieniazków za wyscig i zrobiłem podniesienie poziomu tych 2 rzeczy odrazu po tym jak to zaobserwowałem. Pieniadze zeszły dokładnie tyle co powinno za elementy ale poziomy są jak przed zmianą. Z kasą nie chodzi mi o to, że ją chce miec oddana bo gra to dla mnie zabawa, a nie powod do nerów, tylko pisze abyście mogli poprawić błąd.
- krzysztofm
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Czas generowania strony: 0.172 s.