Pit Stop - Tor Pistolet
- Rojek
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Pit Stop - Tor Pistolet
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu
Nie wiem czy dobrze kombinuje ale nie rozumie problemu jest tak jak powinno pit stop nie powinen być przed skończonym okrążeniu tylko po.
Nie będe robic nowego tematu może dla nie których nie będzie to wiarygodne ale podaje screena w którym widać że za wczęśnie mi zaliczyło kółko
Nie będe robic nowego tematu może dla nie których nie będzie to wiarygodne ale podaje screena w którym widać że za wczęśnie mi zaliczyło kółko
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: Darowin od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temuPoprawione, dzieki za info (to by na wyscigu sie dzialo )
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: AoW od.
The following user(s) said Thank You: f1maniakpolska
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 2 miesiąc temuDarowin napisał: Nie wiem czy dobrze kombinuje ale nie rozumie problemu jest tak jak powinno pit stop nie powinen być przed skończonym okrążeniu tylko po.
A tak to chyba na paru torach akurat było - w tym na odwróconym Rakadu Też łapało "metę" wcześniej aniżeli powinno - chyba nawet wcześniej niż na Twoim screenie.
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- Nafeto
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.896 s.