Źle uznany wynik wyścigu.
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Źle uznany wynik wyścigu.
11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu
Witam. No niestety po raz kolejny systewizm dał ciała. Byłem 6 w kwalfikikacjach a startowałem ze stratą 15 sekund (a ta strata należy się gdy w kwalach jest się 7). I teraz jak widać gdyby nie ta doliczona przez system strata to byłbym 5. Ponieważ nie jest to ani wina moja ani kalika dlatego proponuje aby ja z kalikiem byliśmy sklasyfikowani na 5 miejscu.
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: Darowin od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
- Rojek
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Źle uznany wynik wyścigu.
Ja także uczestniczyłem w tej sprawie. I dla mnie proszę o doliczenie 2,5 sekund do wyścigu dlatego że ja startowałem z 6 pozycji a powinienem z 7 dodatkowo według mnie darowinowi powinno zostać odjęte te 2,5 sekundy bez względu na późniejszy wynik.
Edit: Także jak dobrze liczę to Darowin 4 Rojek 5 a kalik 6 taka powinna być kolejność.
Edit: Także jak dobrze liczę to Darowin 4 Rojek 5 a kalik 6 taka powinna być kolejność.
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: Rojek od. Powód: To wszystko przez drobniaka :D
- Darowin
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
11 lata 11 miesiąc temuRojek napisał: Ja także uczestniczyłem w tej sprawie. I dla mnie proszę o doliczenie 2,5 sekund do wyścigu dlatego że ja startowałem z 6 pozycji a powinienem z 7 dodatkowo według mnie darowinowi powinno zostać odjęte te 2,5 sekundy bez względu na późniejszy wynik.
Dlaczego niby miałbyś startować z 7 pola?
- Rojek
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 11 miesiąc temuDarowin napisał:Rojek napisał: Ja także uczestniczyłem w tej sprawie. I dla mnie proszę o doliczenie 2,5 sekund do wyścigu dlatego że ja startowałem z 6 pozycji a powinienem z 7 dodatkowo według mnie darowinowi powinno zostać odjęte te 2,5 sekundy bez względu na późniejszy wynik.
Dlaczego niby miałbyś startować z 7 pola?
Dlatego że wykonalem ten czas jako drugi więc z tobą przegrałem. W F1 dwa bolidy nie zmieszczą się na jednym polu takie prawa natury
The following user(s) said Thank You: Darowin
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Korekta zrobiona. Darowin -2.5 sek, Rojek +2.5 sek.
Oczywiscie blad spowodowany tym samym czasem w kwalach. W zmianach przed sezonem pisalem o takiej sytuacji: www.maxf1.com/forum/maxf1-com-manager-f1...3-sezon-zmiany#13848
Oczywiscie blad spowodowany tym samym czasem w kwalach. W zmianach przed sezonem pisalem o takiej sytuacji: www.maxf1.com/forum/maxf1-com-manager-f1...3-sezon-zmiany#13848
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: AoW od.
The following user(s) said Thank You: Darowin
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
no i jak zwykle ja dostalem po tylku szkoda gadac z moich wyliczen rojek powinien miec czas 8,39,032 byl by zamna jazeli doda mu sie + 2,5 sekundy
Ostatnia11 lata 11 miesiąc temu edycja: kalik144 od.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
11 lata 11 miesiąc temukalik144 napisał: no i jak zwykle ja dostalem po tylku szkoda gadac z moich wyliczen rojek powinien miec czas 8,39,032 byl by zamna jazeli doda mu sie + 2,5 sekundy
Rojkowi juz zostaly dodane 2,5 sekundy do 1 okrazenia, a darowinowi odjete.
Problem jest znany, pisalem o tym przed sezonem, aby nikt nie mial pretensji w takim przypadku.
Podkreslam, ze wyniki pojawiajace sie do poniedzialku do godziny 20:00 sa NIEOFICJALNE i do tego czasu sa mozliwe reczne korekty w przypadku ustalenia jakichs bledow.
Czas generowania strony: 0.785 s.