Złe naliczenie kasy
- MICHAL_18
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Złe naliczenie kasy
11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu
Witam, nie wiem czy ja jestem w błędzie czy to coś z systemem ale wygląda na to, że nie dostajemy/łem pieniędzy od sponsora (no chyba, że moja matematyka mnie zawiodła).
Na załączniku nr.1 przedstawiona jest tabela finansów, natomiast na załączniku nr.2 tabela zysków z poprzedniego tygodnia, jak widać, różni się dość znacząco od tabeli nr.1. Natomiast moje pytanie brzmi, gdzie są pieniądze od sponsora ? Na jakiej zasadzie je dostajemy, skoro nie było ich uwzględnionych w przychodach a za speca od negocjacji ze sponsorem się płaci
Pozdrawiam, Michal_18
Nr.1
Nr.2
Nr.3
Na załączniku nr.1 przedstawiona jest tabela finansów, natomiast na załączniku nr.2 tabela zysków z poprzedniego tygodnia, jak widać, różni się dość znacząco od tabeli nr.1. Natomiast moje pytanie brzmi, gdzie są pieniądze od sponsora ? Na jakiej zasadzie je dostajemy, skoro nie było ich uwzględnionych w przychodach a za speca od negocjacji ze sponsorem się płaci
Pozdrawiam, Michal_18
Nr.1
Nr.2
Nr.3
Ostatnia11 lata 1 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: Problem ?
11 lata 1 miesiąc temu
Otrzymales kase, jakbys zajal 20 miejsce. Wynika to z faktu przywrocenia kolek - niestety system nie zlapal ich i w finansach dostales kase za 20 miejsce w wyscigu (a nie pierwsze).
Postaram sie naprawic ten blad.
Postaram sie naprawic ten blad.
The following user(s) said Thank You: MICHAL_18
Please Zaloguj to join the conversation.
Czas generowania strony: 1.420 s.