WARTO POMAGAC
- kalik144
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: WARTO POMAGAC
12 lata 4 miesiąc temu
tak szefie no krzysiu m niestety jedzie tutaj jakimis Hitlerowskimi tekstami wogole nie ogarniam tego typa ja jak zwykle walnolem jakis zarcik no cuz wyzywam cie krzysztofie na pojedynek daje ci do wyboru jaki tor chcesz obojetne mi tam
Please Zaloguj to join the conversation.
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 4 miesiąc temu
Nie będę się pojedynkował z Kalikiem na torze maxf1 bo wytrawny strateg wybiera teren bitwy o sprzyjającym ukształtowaniu, które daje szansę zwycięstwa. Mógłbym zaproponować udział w konkursie kryptologicznym, programik Enigma Simulator i Enigma Cipher Challenge ale nie popadajmy w megalomanię i nie mądrzmy się jak ideolodzy Stachizmu-Kalikizmu.
Wystarczy mi, że ci ideolodzy zejdą ze mnie, wtedy ja schowam igły, które wystawiłem jak jeż w naturalnym odruchu obronnym.
Wystarczy mi, że ci ideolodzy zejdą ze mnie, wtedy ja schowam igły, które wystawiłem jak jeż w naturalnym odruchu obronnym.
- kalik144
- Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
- DonDamiano
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 4 miesiąc temu
Ten człowiek jest po prostu ponadprzeciętnie rozwinięty w tematyce słownictwa które wykorzystuje przeciwko innym osobom które funkcjonują jak zwykli przeciętni ludzie, jednocześnie jest on wysoko rozwinięty i inteligentny w temacie denerwowania innych osób owym słownictwem, mówiąc prosto (debil).
Krzysiu tak ode mnie, znajdź innych ludzi na swoim poziomie i z nimi rozmawiaj i za oszczędź nam nerwów bo mamy wiele innych powodów dla których musimy się denerwować.
Dziękuje.
Krzysiu tak ode mnie, znajdź innych ludzi na swoim poziomie i z nimi rozmawiaj i za oszczędź nam nerwów bo mamy wiele innych powodów dla których musimy się denerwować.
Dziękuje.
- drobny513
- Wylogowany
- Zablokowany
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
12 lata 4 miesiąc temu
Pewnie. Kalik ma rację w 100%.. I tu nie ma żadnej dyskusji..
- krzysztofm
- Wylogowany
- Użytkownik
12 lata 4 miesiąc temu
Kalik ma rację w 0,5% jeśli tak to można ująć. Trzeba wyplenić jak chwasty obrażanie, przekleństwa. Wyrażajcie swoje emocje w inny sposób i dobierajcie słownictwo w zależności od sytuacji. Nie szukajcie inspiracji wśród żuli spod budki z piwem lub nowomowy internetowej.
Czas generowania strony: 0.891 s.