WARTO POMAGAC
- kalik144
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Re: Odp: WARTO POMAGAC
13 lata 6 miesiąc temuPlease Zaloguj to join the conversation.
- krzysztofm
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 6 miesiąc temu
Nie będę się pojedynkował z Kalikiem na torze maxf1 bo wytrawny strateg wybiera teren bitwy o sprzyjającym ukształtowaniu, które daje szansę zwycięstwa. Mógłbym zaproponować udział w konkursie kryptologicznym, programik Enigma Simulator i Enigma Cipher Challenge ale nie popadajmy w megalomanię i nie mądrzmy się jak ideolodzy Stachizmu-Kalikizmu.
Wystarczy mi, że ci ideolodzy zejdą ze mnie, wtedy ja schowam igły, które wystawiłem jak jeż w naturalnym odruchu obronnym.
Wystarczy mi, że ci ideolodzy zejdą ze mnie, wtedy ja schowam igły, które wystawiłem jak jeż w naturalnym odruchu obronnym.
Please Zaloguj to join the conversation.
- kalik144
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- DonDamiano
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 6 miesiąc temu
Ten człowiek jest po prostu ponadprzeciętnie rozwinięty w tematyce słownictwa które wykorzystuje przeciwko innym osobom które funkcjonują jak zwykli przeciętni ludzie, jednocześnie jest on wysoko rozwinięty i inteligentny w temacie denerwowania innych osób owym słownictwem, mówiąc prosto (debil).
Krzysiu tak ode mnie, znajdź innych ludzi na swoim poziomie i z nimi rozmawiaj i za oszczędź nam nerwów bo mamy wiele innych powodów dla których musimy się denerwować.
Dziękuje.
Krzysiu tak ode mnie, znajdź innych ludzi na swoim poziomie i z nimi rozmawiaj i za oszczędź nam nerwów bo mamy wiele innych powodów dla których musimy się denerwować.
Dziękuje.
- drobny513
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- Darowin
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- jacke
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- CIVIX_PL
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
13 lata 6 miesiąc temu
Pewnie. Kalik ma rację w 100%..
I tu nie ma żadnej dyskusji..
- krzysztofm
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 6 miesiąc temu
Kalik ma rację w 0,5% jeśli tak to można ująć. Trzeba wyplenić jak chwasty obrażanie, przekleństwa. Wyrażajcie swoje emocje w inny sposób i dobierajcie słownictwo w zależności od sytuacji. Nie szukajcie inspiracji wśród żuli spod budki z piwem lub nowomowy internetowej.
Czas generowania strony: 0.178 s.