Protest
- Darowin
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
Protest
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu
Zgłaszam protest. Damian chciał wszystkich oszukać aby odzyskać 2 mln a aow nic z tym nie robi? Ok niech pozostanie jak jest ale skoro tak to ja chcę odzyskać 15 mln bo moje zachowanie też nie miało wpływ na grę bo nie miałem konta w prawdziwiej lidze (tzn miałem ale przyznałem się później że miałem takie konto) a Barcelona97 to grałem tylko w lidze 0 więc na samą rozgrywkę nie miało wpływu. Po prostu aktywnie nie grałem.
Ostatnia12 lata 11 miesiąc temu edycja: Darowin od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
Re: Odp: Protest
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temuDarowin napisał: Zgłaszam protest. Damian chciał wszystkich oszukać aby odzyskać 2 mln a aow nic z tym nie robi? Ok niech pozostanie jak jest ale skoro tak to ja chcę odzyskać 15 mln. bo moje zachowanie też nie miało wpływ na grę bo nie miałem konta w prawdziwiej lidze tzn miałem ale na nic wpływ nie miało. Poprostu aktywnie nie grałem.
Roznica jest zasadnicza. Posiadanie mulitkonta = kara. Na innym koncie mozesz pocwiczyc wyscig, trening inne ustawienia, pisanie na czacie.
To co zrobil don - hmm napisalem juz na czacie co o tym sadze. Ale z punktu samej gry nic by nie zyskal bo kasy i tak by nie otrzymal spowrotem.
Reasumujac: Nie wiem czy don dostanie kare czy nie, nie mam ochoty w niedziele nad tym rozmyslac. Ty kasy NIE ODZYSKASZ, to nie jest tematem dyskusji. Mozna oczywiscie dyskutowc na temat zachowania dona i tego jaka kare powinien otrzymac.
Ostatnia12 lata 11 miesiąc temu edycja: AoW od.
- Darowin
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu
Ok dostałem karę ok ale powiedziałeś że jego zachowanie nie miało wpływ na samą grę no to ja tak samo bo co zyskałem? Nie tłumacz się tak w głupi sposób jak ma być fair to kara musi być nie to że domagam się kary ale jak ma być fair to fair.
Proszę też o wypowiedź innych czy damian bezkarny?
Proszę też o wypowiedź innych czy damian bezkarny?
Ostatnia12 lata 11 miesiąc temu edycja: Darowin od.
- Barca77
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Holek
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
12 lata 11 miesiąc temu
hmm to może ja się wypowiem. Od razu mówię że nie wiem o co dokładnie chodziło ale z tego co wyłapałem na chacie to chodziło chyba o to że ktoś wszedł donowi na konto i pozmieniał ustawienia i nie było to włamanie tylko don sam dał pasy do konta. Jeżeli było inaczej proszę o poprawienie mnie.
I teraz do meritum oddawanie kasy w takim wypadku wg mnie jest bardzo niesprawiedliwe ponieważ to nie był atak hakerski tylko don sam dał pasy do konta i teraz niech sam za to poniesie odpowiedzialność a nie potem płakanie że ktoś mu zmienił ustawienia. Najpierw trzeba pomyśleć nad tym komu chce się dać pasy a nie potem płakać i jeżeli sam dał te pasy to powinien sam ponieść odpowiedzialność za to co ktoś mu zrobił na koncie. Osobiście nic nie mam do dona ale w tym wypadku pretensje darowina uważam za słuszną bo sprawiedliwość musi być dla wszystkich równa aby ludzie tą grę traktowali poważnie a nie że są równi i równiejsi.
I teraz do meritum oddawanie kasy w takim wypadku wg mnie jest bardzo niesprawiedliwe ponieważ to nie był atak hakerski tylko don sam dał pasy do konta i teraz niech sam za to poniesie odpowiedzialność a nie potem płakanie że ktoś mu zmienił ustawienia. Najpierw trzeba pomyśleć nad tym komu chce się dać pasy a nie potem płakać i jeżeli sam dał te pasy to powinien sam ponieść odpowiedzialność za to co ktoś mu zrobił na koncie. Osobiście nic nie mam do dona ale w tym wypadku pretensje darowina uważam za słuszną bo sprawiedliwość musi być dla wszystkich równa aby ludzie tą grę traktowali poważnie a nie że są równi i równiejsi.
- MaTTiS44
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Darowin
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
12 lata 11 miesiąc temuBarca77 napisał: Darowin jest weekend czas odpoczynku nie zawracaj głowy szefowi bo ma rodzinę prace i chce odpocząć, a ty tu z igły widły próbujesz zrobić,wrzuć czasem na luz i odpuść
No właśnie tym bardziej powinno się teraz to wyjaśnić bo dzisiaj wyścig jest.
- Majeczka
-
- Wylogowany
- Zablokowany
-
12 lata 11 miesiąc temuKare w wyścigu powinien dostaćDarowin napisał:Barca77 napisał: Darowin jest weekend czas odpoczynku nie zawracaj głowy szefowi bo ma rodzinę prace i chce odpocząć, a ty tu z igły widły próbujesz zrobić,wrzuć czasem na luz i odpuść
No właśnie tym bardziej powinno się teraz to wyjaśnić bo dzisiaj wyścig jest.
- krzysztofm
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- Markfire17
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Czas generowania strony: 0.201 s.