Ważne rocznice

Ważne rocznice

11 lata 4 miesiąc temu
Uwaga! Jutro marsz pamięci ofiar ludobójstwa na kresach w 1943 Wołyń
mobilizacja na 20.30 zbiórka pod pomnikiem armii Krajowej w Rzeszowie.
Przed marszem IPN oddział w rzeszowie zaprasza na pokaz filmu dokumentalnego "Kryptonim Pożoga"
Projekcja będzie poprzedzona wykładem historyka Artura Brożyniaka godz. 18 h al. Szopena 23.
Ci którzy byli na Marszu Pamięci Żołnierzy Wyklętych wiedzą że jest super!!!

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Ważne rocznice

11 lata 4 miesiąc temu
Oj krzysztof a powiedz kogo to obchodzi teraz co bylo w 1943 roku? i czy wgl ma to cos wspolnego z tematem F1? cHyba nie , temat do usuniecia

11 lata 4 miesiąc temu
CIVIX_DE napisał: Oj krzysztof a powiedz kogo to obchodzi teraz co bylo w 1943 roku? i czy wgl ma to cos wspolnego z tematem F1? cHyba nie , temat do usuniecia

Co by tu dużo pisać. Ktoś na maxie napewno znajdzie się i taki kto byłby za aby i o takim czyms przypominać. Historia też ważna sprawa.

Co do tematu, nie ma powodów by go usuwać, jest w dobrym dziale oraz nie narusza żadnych regulaminów

Pozdrawiam Rojek
The following user(s) said Thank You: krzysztofm, Mateokl, dawidrs

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
Rojek kiedys tam moze wroce do tych wspomnien jak bede pamietal, chodz powiem szczerze ze ich nie pamietam juz dzis :/ bo jak mam pamietac jak moja matka nawet nie zyla w tych latach.........:woohoo:
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: CIVIX_DE od.

11 lata 3 miesiąc temu
xd mój świętej pamięci dziadek opowiadał mi o banderowcach xd , o obywatelach z z Ukrainy z przed 60 lat ktoży robili z Polakami to co w chrroże Piła 3 XDDDDDDDDDDDD :sick:

Czas generowania strony: 0.837 s.
Zasilane przez Forum Kunena