PORADA na tnącą gre :)
- Alexandrus
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
PORADA na tnącą gre :)
13 lata 8 miesiąc temu
Odkryłem to przypadkowo i wpadłem że w kafejce miałem coś innego i tak to sie zaczeło a mianowicie
Wskazówki:
Masz opere ?
Jeżeli tak w prawym dolnym rogu jest widok jeżeli masz na 100% zmniejsz na 90% na 80% ja jade na 70% by nie cieło to zależy od komputera Mniejszy ekran ale i tak cieszy gdy mi cieło od początku gry a teraz nie tnie i jest mniejszy ekran, gra cieszy na prawdę po wciaga
Widok:
screenshooter.net/4538228/ejkyray
Mam nadzieję że pomogłem i gra będzie wam sprawaiała przyjemność.
Pozdawiam
Alexandrus
Wskazówki:
Masz opere ?
Jeżeli tak w prawym dolnym rogu jest widok jeżeli masz na 100% zmniejsz na 90% na 80% ja jade na 70% by nie cieło to zależy od komputera Mniejszy ekran ale i tak cieszy gdy mi cieło od początku gry a teraz nie tnie i jest mniejszy ekran, gra cieszy na prawdę po wciaga
Widok:
Pozdawiam
Alexandrus
Please Zaloguj to join the conversation.
- afero_88
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: PORADA na tnącą gre :)
13 lata 8 miesiąc temuAlexandrus napisał: Odkryłem to przypadkowo i wpadłem że w kafejce miałem coś innego i tak to sie zaczeło a mianowicie
Wskazówki:
Masz opere ?
Widok:
Pozdawiam
Alexandrus
Wreszcie napisałeś w miarę normalnego posta.
W każdej przeglądarce możesz sobie zmienić powiększenie niekoniecznie tylko w operze , ctrl+rolka lub w menu przeglądarki: widok -> powiększenie.
Powiem tak: nic nowego.
Pozdrawiam!
Please Zaloguj to join the conversation.
Czas generowania strony: 0.662 s.