Koniec Małysza
- narni
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- erlich
- Wylogowany
- Użytkownik
- combos16
- Wylogowany
- Użytkownik
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
- Łukaszenko132
- Wylogowany
- Zablokowany
- sylwek7
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Koniec Małysza
13 lata 8 miesiąc temu
Kiedyś musiało do tego dojść. Musieliśmy być na to gotowi. Szkoda że doszło do tego tak wcześnie, szanuje decyzje Adama i mam nadzieje że już nie wróci do skakania.Jeszcze żadnemu zawodnikowi nie udał się powrót, chcę go zapamiętać takim jaki był, a był najlepszym skoczkiem w historii.
Please Zaloguj to join the conversation.
- wish666
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 8 miesiąc temusylwek7 napisał: Kiedyś musiało do tego dojść. Musieliśmy być na to gotowi. Szkoda że doszło do tego tak wcześnie, szanuje decyzje Adama i mam nadzieje że już nie wróci do skakania.Jeszcze żadnemu zawodnikowi nie udał się powrót, chcę go zapamiętać takim jaki był, a był najlepszym skoczkiem w historii.
Moim zdaniem to nie jest "tak wcześnie"
Po takich przeciążeniach jakie jego kolana i kręgosłup doznały za kariery - należy im się odpoczynek
Mam nadzieję że Małysz na starość nie będzie kaleką, bo w obecnych czasach zawodowy sport to nie jest zdrowie. A do tego nie wiem kto się mądry znalazł w FIS że pozwolili na budowy skoczni na których skacze się po 250m. Nie wspomnę o żałosnym i wadliwym systemie z wiatrem i przekrętach na ocenach sędziów.
Dobrze że Małysz wytrzymał te 10 lat ostrej walki i kariery (od 2001), teraz należy się mu święty spokój.
A nie gwiazdy tańczą na lodzie, taniec z małyszem, małysz karmi gołębie, stoi, pije, gra, śpiewa.
Mam nadzieje że te gówniane stacje telewizyjne od TVNu po Polsat dadzą temu gościowi odetchnąć
- oskarro99
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 8 miesiąc temu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TVN NIE JEST GŁUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak małysz odejdzie to zostanie tylko K. i K. czyli Kubica i Kowalczyk. A bym zapomniał o (głupiej)piłce ręcznej i (głupim)Szmalu. Piłki nożnej ogólne nie lubie oglądać, tylko jakieś mistrzostwa oglądam 5 meczy najwyżej, a w sezonie max.3(bez misrzostw). Euro 2-2(2012 dla nie kapujących) będę oglądać. Ale wole grać w fife na x`a. A jak małysz odejdzie pójde do dziadka z nożem i zadźgam mu kompa. A u mnie plazme z kolanka. (*wrzeszczy)
Jak małysz odejdzie to zostanie tylko K. i K. czyli Kubica i Kowalczyk. A bym zapomniał o (głupiej)piłce ręcznej i (głupim)Szmalu. Piłki nożnej ogólne nie lubie oglądać, tylko jakieś mistrzostwa oglądam 5 meczy najwyżej, a w sezonie max.3(bez misrzostw). Euro 2-2(2012 dla nie kapujących) będę oglądać. Ale wole grać w fife na x`a. A jak małysz odejdzie pójde do dziadka z nożem i zadźgam mu kompa. A u mnie plazme z kolanka. (*wrzeszczy)
- jacke
- Wylogowany
- Użytkownik
- narni
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.840 s.