Koniec Małysza

Koniec Małysza

13 lata 8 miesiąc temu
Co myślicie o tym, że Adam Małysz odchodzi?

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Koniec Małysza

13 lata 8 miesiąc temu
Ja myślę że to wielka strata dla polskich skoków.
Ale ma do tego pełne prawo, 15 lat skakania na tak wyskokim poziomie.wreszcie sobie odpocznie.

Ale... może wróci tak jak Ahonnen tylko... w lepszym stylu :D

13 lata 8 miesiąc temu
stawiam ze to bardzo dobrze ze odchodzi chodz to duza stara dla polskiego sportu...kurde tyle emocji dzieki niemu tylko okrzyków Włodka Szaranowicza;D dla takich chwil sie zyje..yeah;d

13 lata 8 miesiąc temu
to prawda zgadzam sie z combusem skoki beda istniec zawsze z nami ale nie bedziemy zawsze leciec zeby w 10 minut zdarzyc na 1 serie

13 lata 8 miesiąc temu
Bardzo szkoda że Adam kończy karierę,ale może Kamil Stoch będzie godnym następcą,ale też martwię się oto,że Adam mógłby przenieść do rajdów:
pamiętacie wypadek Kubicy

13 lata 8 miesiąc temu
Kiedyś musiało do tego dojść. Musieliśmy być na to gotowi. Szkoda że doszło do tego tak wcześnie, szanuje decyzje Adama i mam nadzieje że już nie wróci do skakania.Jeszcze żadnemu zawodnikowi nie udał się powrót, chcę go zapamiętać takim jaki był, a był najlepszym skoczkiem w historii.

13 lata 8 miesiąc temu
sylwek7 napisał: Kiedyś musiało do tego dojść. Musieliśmy być na to gotowi. Szkoda że doszło do tego tak wcześnie, szanuje decyzje Adama i mam nadzieje że już nie wróci do skakania.Jeszcze żadnemu zawodnikowi nie udał się powrót, chcę go zapamiętać takim jaki był, a był najlepszym skoczkiem w historii.

Moim zdaniem to nie jest "tak wcześnie"
Po takich przeciążeniach jakie jego kolana i kręgosłup doznały za kariery - należy im się odpoczynek
Mam nadzieję że Małysz na starość nie będzie kaleką, bo w obecnych czasach zawodowy sport to nie jest zdrowie. A do tego nie wiem kto się mądry znalazł w FIS że pozwolili na budowy skoczni na których skacze się po 250m. Nie wspomnę o żałosnym i wadliwym systemie z wiatrem i przekrętach na ocenach sędziów.
Dobrze że Małysz wytrzymał te 10 lat ostrej walki i kariery (od 2001), teraz należy się mu święty spokój.
A nie gwiazdy tańczą na lodzie, taniec z małyszem, małysz karmi gołębie, stoi, pije, gra, śpiewa.
Mam nadzieje że te gówniane stacje telewizyjne od TVNu po Polsat dadzą temu gościowi odetchnąć

13 lata 8 miesiąc temu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TVN NIE JEST GŁUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak małysz odejdzie to zostanie tylko K. i K. czyli Kubica i Kowalczyk. A bym zapomniał o (głupiej)piłce ręcznej i (głupim)Szmalu. Piłki nożnej ogólne nie lubie oglądać, tylko jakieś mistrzostwa oglądam 5 meczy najwyżej, a w sezonie max.3(bez misrzostw). Euro 2-2(2012 dla nie kapujących) będę oglądać. Ale wole grać w fife na x`a. A jak małysz odejdzie pójde do dziadka z nożem i zadźgam mu kompa. A u mnie plazme z kolanka. (*wrzeszczy)

13 lata 8 miesiąc temu
wish nie 10 tylko 16 lat
byl w czołówce

13 lata 8 miesiąc temu
A ja sądze że w dobrym momencie odszedł zapamiętamy go w wysokiej formie:whistle:

Czas generowania strony: 1.232 s.
Zasilane przez Forum Kunena