Kary za nie pRZejechanie wyścigu w terminie
- Paker
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Kary za nie pRZejechanie wyścigu w terminie
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu
Moim zdaniem kar za nie przejechanie wyścigu w terminie lub brak udziału w wyścigu powinny zostac zlikwidowane ewentualnie niech będą mniejsze lub niech termin wyścigu zaczyna się o 16 co wy o tym myślicie
Ostatnia13 lata 7 miesiąc temu edycja: wish666 od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- emilemson
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Kary za nie pszejechanie wyścigu w terminie
13 lata 7 miesiąc temu
dzieciakom termin w niedziele nie przeszkadza. Ale ja rzadko jestem wieczorami w weekend. Tez jestem za zniesieniem kar. Tylko ze adminom zalezy zeby wszyscy razem jezdzili i tak probuja nas do tego zmusic. No ale wiadomo ze nie zostane w domu po to zeby wyscig pojechac.
Niech bedzie kara ale mniejsza, np 50 a nie 700 000:)
Niech bedzie kara ale mniejsza, np 50 a nie 700 000:)
- magorzata
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
13 lata 7 miesiąc temu
Tak naprawde to od poprzedniego sezonu zastanawiamy sie nad zmiana. Fakt, ze chcielismy "zmusic" graczy do jezdzenia w niedziele o tej samej godzinie wynika z faktu, ze jest to wtedy niesamowita adrenalina (przynajmniej ja tak mialem, jak sie zaczalem scigac z Ptakiem w wyscigu).
Pytanie zatem, czy atmosfera nie opadnie, jak np zrobimy tak, ze wyscig mozna bedzie jechac od niedzieli od godz. 20:00 od poniedzialku do godziny 20:00. Zadnych kar za 2 termin, bo takiego nie bedzie.
Nikt chyba nie zaprzeczy, ze jadac wyscig jest ten dreszczyk emocji, ale no wlasnie - nie kazdy moze byc w niedziele wieczorem przy kompie.
Zatem dyskusja ciekawa, mam nadzieje, ze wiele osob sie wypowie
Pytanie zatem, czy atmosfera nie opadnie, jak np zrobimy tak, ze wyscig mozna bedzie jechac od niedzieli od godz. 20:00 od poniedzialku do godziny 20:00. Zadnych kar za 2 termin, bo takiego nie bedzie.
Nikt chyba nie zaprzeczy, ze jadac wyscig jest ten dreszczyk emocji, ale no wlasnie - nie kazdy moze byc w niedziele wieczorem przy kompie.
Zatem dyskusja ciekawa, mam nadzieje, ze wiele osob sie wypowie
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- Alexandrus
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 7 miesiąc temuCIVIX_PL napisał: Ja jestem za tym żeby zostało po staremu
Jestem za
lub niech będzie 1 termin tak jak w f1 i gitara i by była pogoda a nie cenzura cenzura się w jakieś terminy kto to wymyślił co ? te terminy
Moje słowa Masz czas graj nie masz czasu nie graj grasz dla przyjemności
POZDRO
- AoW
- Wylogowany
- Admin
13 lata 7 miesiąc temuAlexandrus napisał:CIVIX_PL napisał: Ja jestem za tym żeby zostało po staremu
Jestem za
lub niech będzie 1 termin tak jak w f1 i gitara i by była pogoda a nie cenzura cenzura się w jakieś terminy kto to wymyślił co ? te terminy
Moje słowa Masz czas graj nie masz czasu nie graj grasz dla przyjemności
POZDRO
No tak, ale chyba nie kazdy zawsze moze byc w niedziele o 20:00 przy kompie. Jest tez rodzina / znajomi / film / mecz itd. Sam kilka razy w niedziele o 20 byc nie moglem i czy to mialoby kogos wyeliminowac z gry? Moim zdaniem to rozwiazanie nie byloby fair. (choc pewnie zadne rozwiazanie nie bedzie w pelni fair - ale zloty srodek trzeba znalezc)
- oskarro99
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.787 s.