Kary za nie pRZejechanie wyścigu w terminie

Re: Odp: Kary za nie pszejechanie wyścigu w terminie

13 lata 7 miesiąc temu
civix:

Każdy gra,na takim necie jaki ma a stachu odrazu by chciał zmieniać termin
nie widzę potrzeby, niech już będzie tak jak jest czyli race o 20;00
a kara za 2 termin 750k bo wiadomo w 2 terminie jedzie się dużo lepiej, bo nie ma strasu

Skoro sam mistrz ma taka opinie to nic nie zmieniajmy :)

Tylko Civix się nie odzywaj jak coś Ci nie będzie pasowało!!!

Please Zaloguj to join the conversation.

13 lata 7 miesiąc temu
Aragorn napisał: Oj, Civix, na prawdę chciałbym usłyszeć co miałbyś do powiedzenia, gdyby I termin odbywał się w godzinach, które Tobie by nie odpowiadały... ;)
Mam dziwne wrażenie, że jednak byłbyś za zlikwidowaniem kary za jazdę w II terminie... :)

A tak w ogóle to w pełni się zgadzam ze wszystkimi, którzy chcieliby zlikwidowania kary za jazdę w II terminie, nie każdy ma wolny czas w niedzielne wieczory...

Zastanawiamy sie nad wprowadzeniem takiej zmiany. Jedyne co nas powstrzymuje, to obawa przed duplikowaniem kont przez userow. Teraz jak ktos ma np 4 konta (ehmm tzn chcialem napisac, ze ma 3 mlodszych braci) to zaleta jest taka, ze tylko 1 konto nie otrzyma kary za wyscig (pozostale 3 konta beda slabsze). Jesli zniesiemy 2 termin, to wtedy wszystkie 4 konta beda mialy full kase.

13 lata 7 miesiąc temu
Ja proponuję żeby bylo tak:
Kara zmiejszona lub kazdy gracz moze przejechac w drugim terminie 2 razy bez kary. co o tym myslicie

13 lata 7 miesiąc temu
AoW napisał: Zastanawiamy sie nad wprowadzeniem takiej zmiany. Jedyne co nas powstrzymuje, to obawa przed duplikowaniem kont przez userow. Teraz jak ktos ma np 4 konta (ehmm tzn chcialem napisac, ze ma 3 mlodszych braci) to zaleta jest taka, ze tylko 1 konto nie otrzyma kary za wyscig (pozostale 3 konta beda slabsze). Jesli zniesiemy 2 termin, to wtedy wszystkie 4 konta beda mialy full kase.
To i tak jakieś nie pojedzie.

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu
To może tak:
- Każdy gracz, który przejedzie wyścig w I terminie będzie miał szanse na przejechanie go jeszcze raz jeśli uzna, że tamten mu nie wyszedł lub dojdzie do wniosku, że gracze jadący w II terminie mieli "lepsze warunki wyścigowe"...
- Jeśli przejazd nr 2 okaże się gorszy od poprzedniego to trudno, trzeba było nie jechać ;)
- Gracze z II terminu nie dostają kary, ale nie mają szansy na poprawienie swojego rezultatu

Wady:
- w żaden sposób nie rozwiązuje to kwestii poruszonej przez AoW :(

Oto mój pomysł, który został opracowany po nieprzespanej nocy i ciężkim dniu, więc jeżeli zostanie uznany za jedną wielką głupotę to przepraszam... :)
Ostatnia13 lata 7 miesiąc temu edycja: Aragorn od.

13 lata 7 miesiąc temu
Powiem krótko i na temat, ten pomysł Aragorna mi się nie podoba bo jak można sobie dwa razy jechać jak pierwszy wyścig nie wyjdzię....ale zostawię to Adminom do rozstrzygnięcia.
Dziękuję i Pozdrawiam wszystkich kolegów i nie kolegów.

13 lata 7 miesiąc temu
To może zaproponuj jakieś inne rozwiązanie, które dawałoby szansę na nie tracenie 750k co tydzień tylko dlatego, że nie jest się w stanie pojechać wyścigu w I terminie...
Ja dałem swoją propozycję - głupia, bo głupia, ale jest... ;)

13 lata 7 miesiąc temu
CIVIX_PL napisał: Każdy gra,na takim necie jaki ma a stachu odrazu by chciał zmieniać termin
nie widzę potrzeby, niech już będzie tak jak jest czyli race o 20;00
a kara za 2 termin 750k bo wiadomo w 2 terminie jedzie się dużo lepiej, bo nie ma strasu

Myśl o też o innych a nie tylko o sobie.;)

Re: Odp: Kary za nie pRZejechanie wyścigu w terminie

13 lata 7 miesiąc temu
Czesc wszystkim,jestem tu nowy ;) chcialbym sie dowiedziec z ilu okrazen sklada sie wyscig? ;> :D
prosze o szybka odpowiedz o ile to nie problem ;p

Re: Odp: Kary za nie pRZejechanie wyścigu w terminie

13 lata 7 miesiąc temu
każdy wyścig - 15 kółek

Czas generowania strony: 0.882 s.
Zasilane przez Forum Kunena