Kończę karierę
- magorzata
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Kończę karierę
13 lata 1 miesiąc temu
Zegnam was ale jest procent na moje zostanie.Mowcie cos zeby mnie jakos zmotywowac albo zrobcie cos ja jedna z najstarszych uzytkownikow( 11 wrzesnia) no wiec jak nic nie zrobicie to dziekuje wam za walke na torze, pogaduchy na chacie i za emocje w najlepszej grze w internecie.
PS:Czekam do jutra na motywacje albo end:(
PS:Czekam do jutra na motywacje albo end:(
Please Zaloguj to join the conversation.
- CIVIX_PL
- Wylogowany
- Zablokowany
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Re: Odp: GODDBYE
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu
ja przeslalem na PW swoje zdjecie w kapielowkach
a tak serio to tylko Ciebie zacytuję - jest to post wyciety z tematu o barazach:
"HALO
AoW nie czytales wywiadu???
NA MAXIE BEDE JEZDZIC CALY CZAS I NIC MNIE NIE ZNIECHECI. "
Zatem nie masz wyjscia - WALCZ!
a tak serio to tylko Ciebie zacytuję - jest to post wyciety z tematu o barazach:
"HALO
AoW nie czytales wywiadu???
NA MAXIE BEDE JEZDZIC CALY CZAS I NIC MNIE NIE ZNIECHECI. "
Zatem nie masz wyjscia - WALCZ!
Ostatnia13 lata 1 miesiąc temu edycja: AoW od.
- kebaberon
- Wylogowany
- Użytkownik
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu
Chciałbym poinformować jeśli ktoś nie wie że kończę po tym sezonie karierę.Dlaczego? Jest kilka czynników.
1. Za mało czasu. Tzn. może mógłbym jechać ale nie mam zamiaru jechać 40 okr. na sesję jak moi rywale bardziej są waleczni w danej sesji a ja jestem taki że walczę do samego końca.
2.Gra trochę mi się znudziła.Część osób pewnie myśli sobie. Czemu taka krótka kariera? Otóż jak ktoś nie wie to od marca gram tu bardzo intensywnie i zdobywałem umiejętności bardzo szybko.
3.Chcę odpocząć aby na nowo zebrać siły i ambicje.
4. Z związku z tym że mam olbrzymią szansę na wicemistrza to jest szansa że zakończę karierę z sukcesem.
Niektórzy pytali się czy będę na chacie. Nie wiem zobaczymy ale niczego nie obiecuje.
ps. Nie wykluczam szansy powrotu do gry jeszcze w przyszłym sezonie.
1. Za mało czasu. Tzn. może mógłbym jechać ale nie mam zamiaru jechać 40 okr. na sesję jak moi rywale bardziej są waleczni w danej sesji a ja jestem taki że walczę do samego końca.
2.Gra trochę mi się znudziła.Część osób pewnie myśli sobie. Czemu taka krótka kariera? Otóż jak ktoś nie wie to od marca gram tu bardzo intensywnie i zdobywałem umiejętności bardzo szybko.
4. Z związku z tym że mam olbrzymią szansę na wicemistrza to jest szansa że zakończę karierę z sukcesem.
Niektórzy pytali się czy będę na chacie. Nie wiem zobaczymy ale niczego nie obiecuje.
Ostatnia13 lata 1 miesiąc temu edycja: Darowin od.
- Andreas
- Wylogowany
- Użytkownik
13 lata 1 miesiąc temuDarowin napisał: Chciałbym poinformować jeśli ktoś nie wie że kończę po tym sezonie karierę.Dlaczego? Jest kilka czynników.
Udanej emerytury i szybkiego powrotu
- erlich
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 2.112 s.