Najlepszy kierowca tygodnia.
- GayMaster
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Najlepszy kierowca tygodnia.
11 lata 8 miesiąc temu
W tym temacie chodzi o to by wskazać najlepszego kierowcę całego tygodnia (trening, kwale i wyścig)bez względu na ligę i z podziałem na ligi. Proszę też o jakieś uzasadnienie (można napisać siebie ). Podaję wzór
1.Stachu (szybki na treningu i w kwalach ma szansę na PP),bądź Don (mimo słabego bolidu szybki)
z 1 lig no to wiadomo panowie powyżej
z 2 lig M Pablo najlepszy w 2 ligach czasowo i bardzo dobrze jeździ wyścigi więc jestem spokojny o niego) fakt ,że ma też świetny bolid
z 3 lig ProEloKubas ponieważ ma słaby bolid zrobił mniej kółek ode mnie a ma czas niedużo słabszy.
Mam nadzieję ,że będziecie się tu wypowiadać.
1.Stachu (szybki na treningu i w kwalach ma szansę na PP),bądź Don (mimo słabego bolidu szybki)
z 1 lig no to wiadomo panowie powyżej
z 2 lig M Pablo najlepszy w 2 ligach czasowo i bardzo dobrze jeździ wyścigi więc jestem spokojny o niego) fakt ,że ma też świetny bolid
z 3 lig ProEloKubas ponieważ ma słaby bolid zrobił mniej kółek ode mnie a ma czas niedużo słabszy.
Mam nadzieję ,że będziecie się tu wypowiadać.
The following user(s) said Thank You: MarcinWejda
Please Zaloguj to join the conversation.
- matikkkii
- Wylogowany
- Użytkownik
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- kalik144
- Wylogowany
- Zablokowany
- Mateokl
- Wylogowany
- Użytkownik
- GayMaster
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- GayMaster
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Najlepszy kierowca tygodnia.
11 lata 8 miesiąc temu
No to czas podsumowania w zasadzie niewiele się zmieni.
1 liga - Don (słabszy bolid ,ale nieduża strata w kwalach pozwoliła walczyć i zdecydowanie wygrać)
2 liga - tu wybór trudniejszy lepszy w kwalach i na treningu był M Pablo ale wyścig spalił za to Holek pojechał lepiej wyścig i to jego wybieram jako najlepszy kierowca tygodnia w 2 lidze
3 liga - możecie gadać ,że się przechwalam ale taki jest fakt w tym tygodniu zarówno w kwalach jak i w wyścigu byłem lepszy zarówno od Kubasa jak i Grievousa który ładnie jeździł.
Kierowca tygodnia ogółem Don
1 liga - Don (słabszy bolid ,ale nieduża strata w kwalach pozwoliła walczyć i zdecydowanie wygrać)
2 liga - tu wybór trudniejszy lepszy w kwalach i na treningu był M Pablo ale wyścig spalił za to Holek pojechał lepiej wyścig i to jego wybieram jako najlepszy kierowca tygodnia w 2 lidze
3 liga - możecie gadać ,że się przechwalam ale taki jest fakt w tym tygodniu zarówno w kwalach jak i w wyścigu byłem lepszy zarówno od Kubasa jak i Grievousa który ładnie jeździł.
The following user(s) said Thank You: DonDamiano
- Darowin
- Wylogowany
- Zablokowany
Re: Odp: Najlepszy kierowca tygodnia.
11 lata 8 miesiąc temuGayMaster napisał: No to czas podsumowania w zasadzie niewiele się zmieni.
Mnie jakoś nie dziwi zwycięstwo damiana ponieważ bolid miał na wyścig naprawdę dobry ale mimo wszystko to jego zasługa że tak dobrze go ustawił i świetnie strategie rozegrał. Nie należy pamiętać o tym że jest świetnym kierowcą. Bez dwóch zdań kierowcą tygodnia to Donek
- MarcinWejda
- Wylogowany
- Użytkownik
- STACHU32
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 0.427 s.