STOP #28 SEZON

STOP #28 SEZON

8 lata 4 miesiąc temu - 8 lata 4 miesiąc temu
Witam Serdecznie przedstawicieli wyższych stołków rangi mistrzowskiej jak i tej nijakiej, czyli zawali drogi , Ale do rzeczy ,Zwracam się z proźbą o anulowanie kolejnej rundy (28sezon) ponieważ niniejszy jak zauważyłem nie ma to sensu żeby sezon kontynuować , Zobaczcie Kochaniutcy moi sami , czy jest sens ? jest nas za mało , , nie ma to sensu Kochani moji .. Jestem za tym aby rozgrywka numer 28 się nie rozpoczynała , kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał
Ostatnia8 lata 4 miesiąc temu edycja: AoW od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: 28-Czy jest sens z kolejną rozgrywką

8 lata 4 miesiąc temu
Sezon 28 jak ruszy to we wrześniu raczej ;)

Re: Odp: 28-Czy jest sens z kolejną rozgrywką

:whistle:
Ostatnia8 lata 4 miesiąc temu edycja: CIVIX_POL od.

Re: Odp: STOP #28 SEZON

Planowany start sezonu 5.09 - kto nie ma ochoty jezdzic, a aktualnie znajduje sie w 1 lidze - proszony jest o informacje na PW, aby nie blokowac miejsca.
Ostatnia8 lata 4 miesiąc temu edycja: AoW od.

8 lata 4 miesiąc temu
CIVIX_POL napisał: Witam Serdecznie przedstawicieli wyższych stołków rangi mistrzowskiej jak i tej nijakiej, czyli zawali drogi , Ale do rzeczy ,Zwracam się z proźbą o anulowanie kolejnej rundy (28sezon) ponieważ niniejszy jak zauważyłem nie ma to sensu żeby sezon kontynuować , Zobaczcie Kochaniutcy moi sami , czy jest sens ? jest nas za mało , , nie ma to sensu Kochani moji .. Jestem za tym aby rozgrywka numer 28 się nie rozpoczynała , kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał

Co to ma być?? Śmiesz nazywać kogokolwiek "zawalidrogą" a później przez to, że nikt nie jeździ domagasz się "anulowania" następnego sezonu??????

Jeszcze się odwdzięczysz... tak, jakbyś miał w tym jakiś interes. :huh:

Jak na moje, nikt cię w żadnym momencie nie zmusza do jazdy więc niesmaczne jest namawianie innych do tego aby nie jeździli.

Wyjątkowo nietrafiony post Civix, wyjątkowo...

8 lata 4 miesiąc temu
To jest Tylko moje zdanie że sezon nr 28 nie powinien się rozpoczynać
aczkolwiek jak będzie to troszkę będę jeździł
Pozdrawiam

8 lata 4 miesiąc temu
CIVIX_POL napisał: To jest Tylko moje zdanie że sezon nr 28 nie powinien się rozpoczynać
aczkolwiek jak będzie to troszkę będę jeździł
Pozdrawiam

Jeżeli jest to twoje zdanie, to wystarczy grzecznie napisać a nie rzucać czymś takim: " kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał"

8 lata 4 miesiąc temu
dobrze dziubasku no ale wiesz jak już wcześniej wspomniałem to jest tylko i wyłącznie moje zdanie zeby sezon się wgl nie rozpoczynał , a co to tego "kto jest za" to prosiłem tylko o poparcie, sądziłem że więcej osób będzie za tym,ale cóż rozczarowałem się

do zobaczenia

8 lata 4 miesiąc temu
AoW kiedy baraże ?

8 lata 4 miesiąc temu
Pytanie, po co baraże?

Z tego co na szybko sprawdziłem, wynika iż w 1 lidze obowiązkowe do utrzymania 4 wyścigi ukończyło 15 zawodników, natomiast w 2 lidze bodajże 4.

Wychodzi 19 więc nie widzę sensu tworzenia baraży aby wyłonić jednego, ostatniego zawodnika który jeździć będzie w 1 lidze.

Czas generowania strony: 0.715 s.
Zasilane przez Forum Kunena