STOP #28 SEZON
- CIVIX_POL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
STOP #28 SEZON
9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu
Witam Serdecznie przedstawicieli wyższych stołków rangi mistrzowskiej jak i tej nijakiej, czyli zawali drogi , Ale do rzeczy ,Zwracam się z proźbą o anulowanie kolejnej rundy (28sezon) ponieważ niniejszy jak zauważyłem nie ma to sensu żeby sezon kontynuować , Zobaczcie Kochaniutcy moi sami , czy jest sens ? jest nas za mało , , nie ma to sensu Kochani moji .. Jestem za tym aby rozgrywka numer 28 się nie rozpoczynała , kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Ostatnia9 lata 8 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- magorzata
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: 28-Czy jest sens z kolejną rozgrywką
9 lata 8 miesiąc temu
Sezon 28 jak ruszy to we wrześniu raczej
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- CIVIX_POL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
- AoW
-
- Wylogowany
- Admin
-
Re: Odp: STOP #28 SEZON
9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu
Planowany start sezonu 5.09 - kto nie ma ochoty jezdzic, a aktualnie znajduje sie w 1 lidze - proszony jest o informacje na PW, aby nie blokowac miejsca.
Ostatnia9 lata 8 miesiąc temu edycja: AoW od.
- DonDamiano
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
9 lata 8 miesiąc temuCIVIX_POL napisał: Witam Serdecznie przedstawicieli wyższych stołków rangi mistrzowskiej jak i tej nijakiej, czyli zawali drogi , Ale do rzeczy ,Zwracam się z proźbą o anulowanie kolejnej rundy (28sezon) ponieważ niniejszy jak zauważyłem nie ma to sensu żeby sezon kontynuować , Zobaczcie Kochaniutcy moi sami , czy jest sens ? jest nas za mało , , nie ma to sensu Kochani moji .. Jestem za tym aby rozgrywka numer 28 się nie rozpoczynała , kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał
Co to ma być?? Śmiesz nazywać kogokolwiek "zawalidrogą" a później przez to, że nikt nie jeździ domagasz się "anulowania" następnego sezonu??????
Jeszcze się odwdzięczysz... tak, jakbyś miał w tym jakiś interes.
Jak na moje, nikt cię w żadnym momencie nie zmusza do jazdy więc niesmaczne jest namawianie innych do tego aby nie jeździli.
Wyjątkowo nietrafiony post Civix, wyjątkowo...
- CIVIX_POL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
9 lata 8 miesiąc temu
To jest Tylko moje zdanie że sezon nr 28 nie powinien się rozpoczynać
aczkolwiek jak będzie to troszkę będę jeździł
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- DonDamiano
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
9 lata 8 miesiąc temuCIVIX_POL napisał: To jest Tylko moje zdanie że sezon nr 28 nie powinien się rozpoczynać
Pozdrawiam
Jeżeli jest to twoje zdanie, to wystarczy grzecznie napisać a nie rzucać czymś takim: " kto jest za ? łapka do góry! odwdzięczę Ci się . Pozdrawiam Rafał"
- CIVIX_POL
-
Autor
- Wylogowany
- Zablokowany
-
9 lata 8 miesiąc temu
dobrze dziubasku no ale wiesz jak już wcześniej wspomniałem to jest tylko i wyłącznie moje zdanie zeby sezon się wgl nie rozpoczynał , a co to tego "kto jest za" to prosiłem tylko o poparcie, sądziłem że więcej osób będzie za tym,ale cóż rozczarowałem się
do zobaczenia
do zobaczenia
- Paker
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
- DonDamiano
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
9 lata 8 miesiąc temu
Pytanie, po co baraże?
Z tego co na szybko sprawdziłem, wynika iż w 1 lidze obowiązkowe do utrzymania 4 wyścigi ukończyło 15 zawodników, natomiast w 2 lidze bodajże 4.
Wychodzi 19 więc nie widzę sensu tworzenia baraży aby wyłonić jednego, ostatniego zawodnika który jeździć będzie w 1 lidze.
Z tego co na szybko sprawdziłem, wynika iż w 1 lidze obowiązkowe do utrzymania 4 wyścigi ukończyło 15 zawodników, natomiast w 2 lidze bodajże 4.
Wychodzi 19 więc nie widzę sensu tworzenia baraży aby wyłonić jednego, ostatniego zawodnika który jeździć będzie w 1 lidze.
Czas generowania strony: 0.174 s.