Akademia dla nowych graczy maxf1
- marko21
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Akademia dla nowych graczy maxf1
13 lata 1 miesiąc temu
Witam
Ostatnio wpadłem na pomysł jak pomoc nowym graczom
Tym pomysłem jest akademia.
Coś o Akademii:
Po wielu rozmowach Akademie założę z graczem DonDamiano i nazywać będzie się MaxfF1 Driving Academy.
Będzie polegała na pomocy nowym graczom,czyli: pomocy w ustawieniach,pomoc w stylu jazdy,dobre rady,filmiki z przejazdów itp.
Po co to robimy?
Że by pomoc nowym graczom i oczywiście po to by zostali dłużej na maxie i byli jednymi z najlepszych na maxie
Kogo przyjmiemy w nasze progi?
Na razie przyjmujemy graczy którzy nie radzą sobie za dobrze i chcą pomocy pod warunkiem że mają max. 3 sezony stażu na maxie
Więcej informacji na PW marko21
Akademia ruszy wkrótce
Więc jeżeli chcesz poprawić swoją jazdę pisz na PW do marko21 lub DonDamiano
Zapraszamy
PS:To jest oczywiście ZA DARMO
Ostatnio wpadłem na pomysł jak pomoc nowym graczom
Tym pomysłem jest akademia.
Coś o Akademii:
Po wielu rozmowach Akademie założę z graczem DonDamiano i nazywać będzie się MaxfF1 Driving Academy.
Będzie polegała na pomocy nowym graczom,czyli: pomocy w ustawieniach,pomoc w stylu jazdy,dobre rady,filmiki z przejazdów itp.
Po co to robimy?
Że by pomoc nowym graczom i oczywiście po to by zostali dłużej na maxie i byli jednymi z najlepszych na maxie
Kogo przyjmiemy w nasze progi?
Na razie przyjmujemy graczy którzy nie radzą sobie za dobrze i chcą pomocy pod warunkiem że mają max. 3 sezony stażu na maxie
Więcej informacji na PW marko21
Akademia ruszy wkrótce
Więc jeżeli chcesz poprawić swoją jazdę pisz na PW do marko21 lub DonDamiano
Zapraszamy
PS:To jest oczywiście ZA DARMO
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Please Zaloguj to join the conversation.
- patyczakPL
-
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
- marko21
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
Re: Odp: Akademia dla nowych graczy maxf1
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu
Prosilbym tu nic nie pisac
Zglaszamy sie i pytania dajemy na PW
Zglaszamy sie i pytania dajemy na PW
Ostatnia13 lata 1 miesiąc temu edycja: marko21 od.
- marko21
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 1 miesiąc temu
Okej wszystko jest juz chyba gotowe wiec mozna sie juz zglaszac
Wiec jezeli chcesz szybciej jezdzic zapisz sie do nas!!!!
Wiec jezeli chcesz szybciej jezdzic zapisz sie do nas!!!!
- marko21
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 1 miesiąc temu
Uwaga!
Prosze wszystkich ktorzy do tej pory zglosili sie do akademii o podanie numerow Gadu-Gadu mi lub donowi na PW
Prosze wszystkich ktorzy do tej pory zglosili sie do akademii o podanie numerow Gadu-Gadu mi lub donowi na PW
- marko21
-
Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
-
13 lata 1 miesiąc temu
Gracze którzy jeszcze nie dostali wskazówek albo którzy chcialby od teraz pomocy od nas niech piszą jeszcze raz na PW
Czas generowania strony: 0.169 s.