Zmiana nicku i malowanie bolidu [ODRZUCONE]

Zmiana nicku i malowanie bolidu [ODRZUCONE]

12 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu
Witam

Chcialbym przedstawic moje pomysly :)

1.Możliwość zmiany nicku - Nad tym pomyslem chwile myslalem i niewiem czy sie spodoba
Zaluzmy przychodzi nowy gracz i spodobala mu sie gra i jest w niej calkiem niezly ale po kilku sezonach nie chce grac juz z tym nickiem mozna albo dodac taka funkcje do premium (gdy kupisz premium dodatkowo mozesz 1 raz zmienic nick) lub dodac osobna platnosc do zmiany nicku

2.Malowanie bolidu - I znow to nieszczesne malowanie :P
moj pomysl odnosnie malowania bolidu jest taki ze ta mozliwosc takze mozna dodac do premium ( kupisz premium mozesz miec nowe malowanie) lub mozna dodac mozliwosc do teamow ze jak kupujesz i zakladasz team to przy zakladaniu ustawiasz barwy bolidu twojego teamu

To by bylo na tyle mam nadzieje ze komus te pomysly sie spodobaja i chcialbym dodac ze chodzilo mi glownie o popularnosc kupna premium i teamow bo gdy doda sie wiecej mozliewosci to wiecej ludzi bedzie go kupowac :)
Ostatnia11 lata 9 miesiąc temu edycja: AoW od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Zmiana nicku i malowanie bolidu

12 lata 2 miesiąc temu
marko21 napisał: Witam

1.Możliwość zmiany nicku - Nad tym pomyslem chwile myslalem i niewiem czy sie spodoba
Zaluzmy przychodzi nowy gracz i spodobala mu sie gra i jest w niej calkiem niezly ale po kilku sezonach nie chce grac juz z tym nickiem mozna albo dodac taka funkcje do premium (gdy kupisz premium dodatkowo mozesz 1 raz zmienic nick) lub dodac osobna platnosc do zmiany nicku

moj pomysl odnosnie malowania bolidu jest taki ze ta mozliwosc takze mozna dodac do premium ( kupisz premium mozesz miec nowe malowanie) lub mozna dodac mozliwosc do teamow ze jak kupujesz i zakladasz team to przy zakladaniu ustawiasz barwy bolidu twojego teamu

To by bylo na tyle mam nadzieje ze komus te pomysly sie spodobaja i chcialbym dodac ze chodzilo mi glownie o popularnosc kupna premium i teamow bo gdy doda sie wiecej mozliewosci to wiecej ludzi bedzie go kupowac :)

Ad 1) Zrobilby sie taki balagan, ze masakra. Odpada.

Ad 2) Tak naprawde czy ktos moze rozpisac dokladnie o co Wam chodzi z tym malowaniem bolidu? :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu
AoW napisał:
marko21 napisał: Witam

Ad 1) Zrobilby sie taki balagan, ze masakra. Odpada.

Ad 2) Tak naprawde czy ktos moze rozpisac dokladnie o co Wam chodzi z tym malowaniem bolidu? :)

Dlaczego zrobil by sie balagan?
mozna by bylo dodac cos takiego na profilu ze jak ktos zmieni nick to bedzie pisac tak jak na innych grach

"Dawniej znany jako XXXXX "

Chodzi o to ze znudzil nas juz ten bolid ze np jak masz premium to masz zakladke barwy bolidu i moze byc cos takiego jak w ustawianiu bolidu ze

przednie skrzydlo : zielony
tylne skrzydlo : zolty
silnik : itd.

Zrobilby sie totalny syf. Daro345 dawniej znany jako daro2 dawniej znany jako DArowin etc. Pomysl odpada, nie ma dyskusji :)

Co do malowania, to malowanie moze i moznaby zrobic, ale we flashu i tak nie bedzie takiego bolidu jak uzytkownik wymaluje, wiec moim zdaniem nie ma sensu sie bawic.
Ostatnia12 lata 2 miesiąc temu edycja: AoW od.

12 lata 2 miesiąc temu
ad.1 Myśle że dla ułatwienia dla administracji lepiej tego nie wprowadzać. ;)

ad.2 Dodam jeszcze że malowanie bolidu można by zrobić w zakładce zarządzanie/malowanie.

12 lata 2 miesiąc temu
marko21 napisał: Chodzi o to ze znudzil nas juz ten bolid ze np jak masz premium to masz zakladke barwy bolidu i moze byc cos takiego jak w ustawianiu bolidu ze

Podejrzewam, że tak to na pewno AoW nie zrobi :D Tutaj się chyba bardziej jeździ "pojedynczą grafiką" aniżeli czymś złożonym z paru segmentów - zmiana koloru każdego z podzespołów karoserii nie wchodzi zatem w rachubę imho. Już lepiej jakby został udostępniony jakiś... hmmm... szablon bolidu, który by się mogło po swojemu kolorować, "zastosować go" i nim jeździć.

12 lata 2 miesiąc temu
M_Pablo napisał:
marko21 napisał: Chodzi o to ze znudzil nas juz ten bolid ze np jak masz premium to masz zakladke barwy bolidu i moze byc cos takiego jak w ustawianiu bolidu ze

Podejrzewam, że tak to na pewno AoW nie zrobi :D Tutaj się chyba bardziej jeździ "pojedynczą grafiką" aniżeli czymś złożonym z paru segmentów - zmiana koloru każdego z podzespołów karoserii nie wchodzi zatem w rachubę imho. Już lepiej jakby został udostępniony jakiś... hmmm... szablon bolidu, który by się mogło po swojemu kolorować, "zastosować go" i nim jeździć.

Nic dodac nic ujac. Kolorowania nie bedzie, zmiany nickow tez nie.

Czas generowania strony: 0.684 s.
Zasilane przez Forum Kunena