Nagroda Roberta Kubicy [odrzucone]
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Nagroda Roberta Kubicy [odrzucone]
10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu
Siema Maxowicze , ostatnio przyszedł mi do głowy taki pomysł .
Wiecie że ostatnio Kubica dostał nagrodę Colina MacReina
za super finisz na wyścigu eliminacji mistrzost europy .
No i w zwiąsku z tym proponuję żeby po każdym wyścigu na maxie można było głosować w ankiecie na zawodnika robiącego największą furorrę albo niespodziankę .
I taki zawodnik dostawał by nagrodę imienia np: Roberta Kubicy i miał by ją w swoim profilu .
Naprzykład ja dałbym taką nagrodę za 1 wyścig Michałowi 18 a za 2 za bardzo równą jazdę MPlucie 2 .
Co myślicie o tym pomyśle .
Wiecie że ostatnio Kubica dostał nagrodę Colina MacReina
za super finisz na wyścigu eliminacji mistrzost europy .
No i w zwiąsku z tym proponuję żeby po każdym wyścigu na maxie można było głosować w ankiecie na zawodnika robiącego największą furorrę albo niespodziankę .
I taki zawodnik dostawał by nagrodę imienia np: Roberta Kubicy i miał by ją w swoim profilu .
Naprzykład ja dałbym taką nagrodę za 1 wyścig Michałowi 18 a za 2 za bardzo równą jazdę MPlucie 2 .
Co myślicie o tym pomyśle .
Ostatnia10 lata 8 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- FcCarlos
- Wylogowany
- Użytkownik
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- Cliff
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Nagroda Roberta Kubicy
10 lata 9 miesiąc temu
Pomysł fajny, ale ludzie już tak tutaj mają, że gdzie w ankiete nie wpiszesz Anansi to wygrywa ;p
więc nie wiem czy będą głosowali na osiągnięcie, czy po prostu na człowieka, który wygrał, a w 2 lidze głosowanie na tych co głównie wygrywają mija się z celem, bo zazwyczaj są to osoby po spadku z 1szej ligi - więc za co ich nagradzać? że dominują nad słabszymi? Wiem że nie o to Ci Arku chodziło, ale tak czy siak ludzie będą tak głosowali.
Już lepiej wybrać "jury" które będzie się tym zajmowało, nie będą wybierać tylko osób które wygrały itp.
więc nie wiem czy będą głosowali na osiągnięcie, czy po prostu na człowieka, który wygrał, a w 2 lidze głosowanie na tych co głównie wygrywają mija się z celem, bo zazwyczaj są to osoby po spadku z 1szej ligi - więc za co ich nagradzać? że dominują nad słabszymi? Wiem że nie o to Ci Arku chodziło, ale tak czy siak ludzie będą tak głosowali.
Już lepiej wybrać "jury" które będzie się tym zajmowało, nie będą wybierać tylko osób które wygrały itp.
The following user(s) said Thank You: arek12
- orzeszek28
- Wylogowany
- Użytkownik
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Nagroda Roberta Kubicy
10 lata 9 miesiąc temuorzeszek28 napisał: z jednej strony dobry pomysl a z drugiej zly,taka nagroda nic nie wniesie ja jestem neutralny
Wygrywanie wyścigów też nic nie wnosi a jednak człowiek chce wygrywać
The following user(s) said Thank You: arek12
- arek12
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
- AoW
- Wylogowany
- Admin
Czas generowania strony: 1.302 s.