Rozgrzewka [odrzucone]
- MikRuSek
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Rozgrzewka [odrzucone]
10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu
Mam pomysł zrobienia pomiędzy wyścigiem, a kwalifikacją rozgrzewki. Kwalifikacje skończą się o 19:00, a rozgrzewka bd trwała pół godziny ,a potem wyścig.
Pomysł ten ma za zadanie rozgrzać zawodnika przed wyścigiem.
np. Ktoś nie jest gotowy do wyścigu, trzeba się przyzwyczaić do toru. Wiem że są bonusowe tory, ale nie wszyscy maja Premium.
np. Ktoś nie jest gotowy do wyścigu, trzeba się przyzwyczaić do toru. Wiem że są bonusowe tory, ale nie wszyscy maja Premium.
Ostatnia10 lata 8 miesiąc temu edycja: AoW od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Rozgrzewka
10 lata 9 miesiąc temu
Oczywiście i jak najbardziej jest to doskonały pomysł, jeśli chodzi o F1, zawodnicy przed wyścigiem robią tzw. ,,WARM UPY'' Mające na celu rozgrzać opony. Jeśli chodzi o mnie super by było gdyby AoW takie coś wprowadził . Ale mógłbym sie kłócić o czas - nie wiem czy lepiej nie byłoby 15 minut ;P
- arek12
- Wylogowany
- Użytkownik
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Rozgrzewka
10 lata 9 miesiąc temuMikRuSek napisał: Mam pomysł zrobienia pomiędzy wyścigiem, a kwalifikacją rozgrzewki. Kwalifikacje skończą się o 19:00, a rozgrzewka bd trwała pół godziny ,a potem wyścig.
Po to jest właśnie Premium żeby móc się rozgrzać przed wyścigiem, jeśli ktoś nie czuje się pewnie Premium w wielu grach ułatwia pewne rzeczy... i tak samo jest tutaj. I niech tak zostanie
Czas generowania strony: 0.628 s.