Nowe stawki za Upgrade części

Nowe stawki za Upgrade części

11 lata 3 miesiąc temu
Witam,

zaproponowałem nowe stawki za upgrade części. Można je zobaczyć tutaj: www.maxf1.com/bolid/silnik
Zmiana ma na celu zmniejszenie wagi jazdy driftem na rzecz bardziej przyczepnego bolidu.

Uwaga: całkowity upgrade do 10 levelu będzie kosztował tyle samo co poprzednio.

Czekam na Wasze opinie i komentarze.
The following user(s) said Thank You: GayMaster

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Nowe stawki za Upgrade części

11 lata 3 miesiąc temu
AoW napisał: Witam,

zaproponowałem nowe stawki za upgrade części. Można je zobaczyć tutaj: www.maxf1.com/bolid/silnik
Zmiana ma na celu zmniejszenie wagi jazdy driftem na rzecz bardziej przyczepnego bolidu.

Uwaga: całkowity upgrade do 10 levelu będzie kosztował tyle samo co poprzednio.

Czekam na Wasze opinie i komentarze.

Osobiście pomysł ze zmianą stawek bardzo mi się podoba.

Może uda się w końcu dopasować bolid do własnej techniki jazdy ?

Moim zdaniem driftu nie uda się uniknąć w ten sposób :)

Konkretnie nie pójdę w silnik to pójdę w skrzynie (silnik level 8 na 10 kosztuje tyle co skrzynia z 1 na 7???)

Zawsze będę dążył do maksymalnej prędkości przy przyczepności na granicy

Pytanie czy jesteśmy w stanie go przetestować w czasie przerwy miedzy sezonowej?

Bo nierealnym jest testowanie na obecnych ustawieniach i liczenie na piechotę ustawień leveli

11 lata 3 miesiąc temu
Osobiście ja bym chciał żeby ten pomysł od razu wprowadzić na głęboką wodę bez żadnych testów będzie więcej kombinowania a nie że będą testy i pewien schemat zostanie wyryty
The following user(s) said Thank You: GayMaster

11 lata 3 miesiąc temu
aha widze ze jak sie nie zgodzilem to admin usunal moj post. zara mi pewno wlepi bana oemgie

11 lata 3 miesiąc temu
Xavi napisał: aha widze ze jak sie nie zgodzilem to admin usunal moj post. zara mi pewno wlepi bana oemgie

wszystkie posty bezsensowne bede usuwal...

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu
czemu moj post byl bezsensowny? poprostu sie z tym niezgadzam, na poczatku sezonu silnik bedzie pewno 6-7 to sie nie bedzie dalo jechac, jak chcesz poprawic cos to daj ceny jak w realu np silnik jest najdrozszy to silnik w maxf1 jest najdrozszy, hamulce sa najtansze w realu to i tutaj beda tansze.
a tylko mi nei wmawiac ze tak pisze bo to mi cos pogorszy w jezdzie ( i tak jezdze na przyczepnym zawsze)
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: Xavi od.

Michale wiesz jak dobrze pokombinujesz to będziesz miał dobry silnik przynajmniej każdy z nas będzie musiał ruszyć trochę tym co ma pod czaszką więc będę to powtarzał dla mnie dobry ruch tylko żeby nie było żadnych testów. :)
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: drobny513 od.

Xavi napisał: czemu moj post byl bezsensowny? poprostu sie z tym niezgadzam, na poczatku sezonu silnik bedzie pewno 6-7 to sie nie bedzie dalo jechac, jak chcesz poprawic cos to daj ceny jak w realu np silnik jest najdrozszy to silnik w maxf1 jest najdrozszy, hamulce sa najtansze w realu to i tutaj beda tansze.
a tylko mi nei wmawiac ze tak pisze bo to mi cos pogorszy w jezdzie ( i tak jezdze na przyczepnym zawsze)

Napisałeś:
"Nie :x jak chcesz zmienic cos z przyczepnoscia i jazda driftem to sprobuj zeby np im wiekszy drift tym na zakrecie bardziej sie speed bedzie zmiejszal czyli przykladowo przyczepny bolid na zakrecie ma stala predkosc 280 w zakrecie jedzie ta samo predkoscia, a jak jedzie mnie przyczebny bolid ktory jedzie 280 to w czasie zakretu jego predkosc bedzie spadala o jakis % mniej "

Zapytalem:
"A mozesz chociaz uzasadnic swoja odpowiedź "nie"?

Odpisales:
"hmm nie bo bolid nie bedzie jechal ;d"

---

Dla mnie obydwa posty sa bezsensowne. Pierwszy nie dotyczy zupelnie tego, co zaproponowalem. Nie mowimy w tym temacie o zmianie charakterystyki czy parametrow bolidu, tylko o zmianie stawek za upgrady i downgr.

Drugi post pozostawie bez komentarza...

Co do zmiany stawek w twoim ostatnim poscie, to prosze o konkrety, bo jest to nawet ciekawa propozycja. Ale pewnie konkretnych stawek sie od Ciebie nie doczekam, bo w koncu to za duzo zachodu, zeby jakies sensowne i przeanalizowane kwoty podac.
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: AoW od.

Myśle że pomysł jest doskonały , teraz łatwiej bedzie się jeździło wyscigi na mniej mocnym silniku.Zapytam AoW , czy dostaniemy więcej kasy czy tyle samo co było ? I jeszcze teraz trzeba będzie zrobić to że silnik o 2 większy niż skrzynia mym zdaniem :?
Ostatnia11 lata 3 miesiąc temu edycja: dawidrs od.

11 lata 3 miesiąc temu
Kasę zostawić jak jest a nawet zmniejszyć żeby słabszym zawodnikom dać jakąś wogóle szansę

Czas generowania strony: 0.728 s.
Zasilane przez Forum Kunena