Pomoc i FAQ.
- GayMaster
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Pomoc i FAQ.
11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu
Witam. Nie wiem czy to powinno być tu ,ale poszukuję kilku (około 10 osób) do pomocy.
Ostatnio AoW mówił ,że przydałoby się przejrzeć FAQ i pomoc ,bo dawno nie było tam nic zmieniane i sprawdzić czy nie ma tam błędów. Poszukuję kilku chętnych osób ,które znają zasady maxa i pomogłyby sprawdzić wszystko zdanie po zdaniu. Dzięki temu możemy podzielić sobie poszczególne podpunkty (jeżeli jedna osoba przegląda ,po kilku podpunktach przestaje myśleć i zostawia). Myślę ,że jeżeli znajdziemy kilka błędów ,lub rzeczy które powinny być ,a ich nie ma możemy wspólnie podyskutować o tym, co zrobić by nowi logując się od razu tam zaglądali (dziś chłopak nie miał zielonego pojęcia o grze i zadawał pytania na chacie).
P.S Sory za bałagan ,ale piszę to na szybko i pod wpływem impulsu. Chętni do pomocy niech się tu zgłoszą.
Ostatnio AoW mówił ,że przydałoby się przejrzeć FAQ i pomoc ,bo dawno nie było tam nic zmieniane i sprawdzić czy nie ma tam błędów. Poszukuję kilku chętnych osób ,które znają zasady maxa i pomogłyby sprawdzić wszystko zdanie po zdaniu. Dzięki temu możemy podzielić sobie poszczególne podpunkty (jeżeli jedna osoba przegląda ,po kilku podpunktach przestaje myśleć i zostawia). Myślę ,że jeżeli znajdziemy kilka błędów ,lub rzeczy które powinny być ,a ich nie ma możemy wspólnie podyskutować o tym, co zrobić by nowi logując się od razu tam zaglądali (dziś chłopak nie miał zielonego pojęcia o grze i zadawał pytania na chacie).
P.S Sory za bałagan ,ale piszę to na szybko i pod wpływem impulsu. Chętni do pomocy niech się tu zgłoszą.
Ostatnia11 lata 3 tygodni temu edycja: GayMaster od.
Please Zaloguj to join the conversation.
- orzeszek28
- Wylogowany
- Użytkownik
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
- GayMaster
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Pomoc i FAQ.
11 lata 3 tygodni temuSuper i właśnie o to mi chodzi ,tylko bd trzeba zrobić coś ,żeby po zalogowaniu użytkownik się na to natknął.MICHAL_18 napisał: Jak ananas się odezwie, chętny do nagrania tutoriala w formie audio wraz z Markiem i Darkiem
- AoW
- Wylogowany
- Admin
11 lata 3 tygodni temuMICHAL_18 napisał: Jak ananas się odezwie, chętny do nagrania tutoriala w formie audio wraz z Markiem i Darkiem
Moim zdaniem poradnik audio nie ma sensu - nowym sie zwyczajnie nie bedzie chcialo tego sluchac. Czytac w sumie tez im sie nie chce, ale jak ktos zadaje pytanie na czacie i bedzie sie dawalo link do odpowiedzi tekstowej, to mysle, ze predzej przeczytaja niz przesluchaja.
The following user(s) said Thank You: M_Pablo
- MICHAL_18
- Wylogowany
- Zablokowany
- M_Pablo
- Wylogowany
- Użytkownik
11 lata 3 tygodni temuMICHAL_18 napisał: No to przejdziemy na wyższy poziom - poradnik video
Widziałem to w innych grach i to też nie spisuje się zbyt dobrze Poza tym musiałbyś wiedzieć, co się dzieje w którym momencie filmiku. Zapyta Cię ktoś o coś i co mu odpowiesz? Że "gdzieś w filmiku" o tym jest? Raczej słabe rozwiązanie. Forma tekstowa to chyba jedyne rozsądne rozwiązanie. Filmiki video to można kręcić z przejazdów po torach co najwyżej
Czas generowania strony: 0.910 s.