Ustawienia - co ułatwi nam ich zapis?

Ustawienia - co ułatwi nam ich zapis?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu
Witam wszystkich moich fanów.

Dziś wpadł mi do głowy świetny pomysł ( mój geniusz mnie zaskakuje ) aby dać dla kont PREMIUM przy ustawieniach przycisk ,,ZAPISZ USTAWIENIA''. Dlaczego? Już wyjaśniam W ustawienia ciężko trafić, mogą być podsterowne, lub nadsterowne

Dlatego gdy przejedziemy 1 kółko
TE USTAWY SIĘ ZAPISUJĄ
A mylą nam się w głowie, gdyż są nadsterowne, ale my o nich zapomnieliśmy
Dopiero gdy zrobimy kilka kółek ( nie ważne ile )
i uznamy że są dobre (te ustawienia)
klikamy przycisk ,,ZAPISZ''

Podoba ci sie to? Daj dziękuję jeśli na prawdę chcesz mieć konkurencyjne ustawy ;)

Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195
Ostatnia11 lata 10 miesiąc temu edycja: dawidrs od.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Ustawienia - co ułatwi nam ich zapis?

11 lata 10 miesiąc temu
dawidrs napisał: Witam wszystkich moich fanów.

Dziś wpadł mi do głowy świetny pomysł ( mój geniusz mnie zaskakuje ) aby dać dla kont PREMIUM przy ustawieniach przycisk ,,ZAPISZ USTAWIENIA''. Dlaczego? Już wyjaśniam W ustawienia ciężko trafić, mogą być podsterowne, lub nadsterowne

Dlatego gdy przejedziemy 1 kółko
TE USTAWY SIĘ ZAPISUJĄ
klikamy przycisk ,,ZAPISZ''

Podoba ci sie to? Daj dziękuję jeśli na prawdę chcesz mieć konkurencyjne ustawy ;)

Dopiero po kilkukrotnym przeczytaniu posta zorientowalem sie ze pomysl dotyczy torow bonusowych. Wczesniej nic nie rozumialem z tego pomyslu, ale do rzeczy.

Moim zdaniem taki zapis jest zbedny - na bonusowych i tak jezdzi sie najczesciej bolidem "maxymalnym", wiec nietrudno zapamietac ustawienia.

Oczywiscie jesli ktos uwaza, ze taki zapis bylby przydatny, prosze pisac, moze nie widze istoty problemu.

Warning: Undefined property: stdClass::$totalProtected in /home/lukdan4/domains/maxf1.co.pl/public_html/components/com_kunena/template/nts_kbee/layouts/message/item/default.php on line 195

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu
AoW, aleeeeeeee.................to jest do ustawień, nie do torów dział :D

Ostatnia11 lata 10 miesiąc temu edycja: dawidrs od.

11 lata 10 miesiąc temu
dawidrs napisał: AoW, aleeeeeeee.................to jest do ustawień, nie do torów dział :D

To jednak nie rozumiem. Napisz po Polsku, bo z tego jak się okazuje ja nie potrafię wywnioskować o co Ci chodzi
"Dlatego gdy przejedziemy 1 kółko
TE USTAWY SIĘ ZAPISUJĄ
klikamy przycisk ,,ZAPISZ'' "

11 lata 10 miesiąc temu
Chodzi o ustawienia, a ty piszesz że to dotyczy torów bonusowych, nie, to dotyczy torów w sezonie, chyba że cie niezbyt rozumiemy ▓▓▓▓

Czas generowania strony: 0.230 s.
Zasilane przez Forum Kunena