hamulec w pit-stop
- marcin993
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
hamulec w pit-stop
9 lata 11 miesiąc temu
Nie wiem dlaczego ale hamulec w pit-stop nie działa. Do tej pory mi osobiście to nie przeszkadzało ale jak jest potrzeba zjazdu do pit-lane kilka razy w czasie wyścigu to jest to uciążliwe bo na czekaniu aż bolid wtoczy się na miejsce obsługowe traci się cenne sekundy. Nie wiem czy to ma tak być czy nie i nie wiem czy taki temat już był. Jeżeli tak to sorry.
Please Zaloguj to join the conversation.
- Kasztashi
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: hamulec w pit-stop
9 lata 11 miesiąc temumarcin993 napisał: Nie wiem dlaczego ale hamulec w pit-stop nie działa. Do tej pory mi osobiście to nie przeszkadzało ale jak jest potrzeba zjazdu do pit-lane kilka razy w czasie wyścigu to jest to uciążliwe bo na czekaniu aż bolid wtoczy się na miejsce obsługowe traci się cenne sekundy. Nie wiem czy to ma tak być czy nie i nie wiem czy taki temat już był. Jeżeli tak to sorry.
Polecam hamować dolną strzałką. Hamowanie jest zdecydowanie łatwiejsze.
- marcin993
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: hamulec w pit-stop
9 lata 11 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu
I tak też robię ale w pewnej chwili bolid jedzie do tyłu i chcąc tego uniknąć puszczam strzałkę w dół i po prostu muszę czekać aż bolid wtoczy się na miejsce obsługowe. A poza tym bieg wsteczny nie służy do hamowania więc uznaję to za niedociągnięcie w grze, które przydałoby się naprawić.
Ostatnia9 lata 11 miesiąc temu edycja: marcin993 od.
- magorzata
- Wylogowany
- Użytkownik
- DonDamiano
- Wylogowany
- Użytkownik
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
Czas generowania strony: 1.016 s.