Dodatkowi sponsorzy
- mpluta2
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
Dodatkowi sponsorzy
9 lata 10 miesiąc temu
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł dotyczący sponsorów, sponsorujących graczy. Mianowicie, chodzi mi o to, żeby było jeszcze dwóch, mniejszych, fikcyjnych sponsorów. Gracze negocjowali by z jednym z nich (i jednocześnie z jednym z głównych sponsorów), a oni dawali by kasę za kwalifikacje i wyścigi. Oczywiście mniejszą ilość kasy, niż dają główni sponsorzy.
Please Zaloguj to join the conversation.
- radwanek21
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: Dodatkowi sponsorzy
9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu
A co by to wniosło do gry? Zazwyczaj gracze i tak negocjują z tym sponsorem który daje max kasy. Chyba, że chcesz żeby nowi się zamotali i podpisali kontrakt ze sponsorem mniej atrakcyjnym i polegli już na starcie
Ostatnia9 lata 10 miesiąc temu edycja: radwanek21 od.
- mpluta2
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
9 lata 10 miesiąc temuradwanek21 napisał: A co by to wniosło do gry? Zazwyczaj gracze i tak negocjują z tym sponsorem który daje max kasy. Chyba, że chcesz żeby nowi się zamotali i podpisali kontrakt ze sponsorem mniej atrakcyjnym i polegli już na starcie
Bardziej mi chodziło o to, żeby było więcej kasy na ustawienia.
- radwanek21
- Wylogowany
- Użytkownik
- dawidrs
- Wylogowany
- Użytkownik
- radwanek21
- Wylogowany
- Użytkownik
- mpluta2
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
9 lata 10 miesiąc temudawidrs napisał: Pluto, lepiej dać więcej kasy na start i to byłoby na tyle, takie moje skromne zdanie.
Skoro można dać więcej kasy na start, to po co nam (graczom) sponsorzy? (Oprócz utrzymywania maxa przy życiu).
Czas generowania strony: 0.832 s.