Dodatkowi sponsorzy

Dodatkowi sponsorzy

9 lata 10 miesiąc temu
Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł dotyczący sponsorów, sponsorujących graczy. Mianowicie, chodzi mi o to, żeby było jeszcze dwóch, mniejszych, fikcyjnych sponsorów. Gracze negocjowali by z jednym z nich (i jednocześnie z jednym z głównych sponsorów), a oni dawali by kasę za kwalifikacje i wyścigi. Oczywiście mniejszą ilość kasy, niż dają główni sponsorzy.

Please Zaloguj to join the conversation.

Re: Odp: Dodatkowi sponsorzy

9 lata 10 miesiąc temu - 9 lata 10 miesiąc temu
A co by to wniosło do gry? Zazwyczaj gracze i tak negocjują z tym sponsorem który daje max kasy. Chyba, że chcesz żeby nowi się zamotali i podpisali kontrakt ze sponsorem mniej atrakcyjnym i polegli już na starcie :)
Ostatnia9 lata 10 miesiąc temu edycja: radwanek21 od.

9 lata 10 miesiąc temu
radwanek21 napisał: A co by to wniosło do gry? Zazwyczaj gracze i tak negocjują z tym sponsorem który daje max kasy. Chyba, że chcesz żeby nowi się zamotali i podpisali kontrakt ze sponsorem mniej atrakcyjnym i polegli już na starcie :)

Bardziej mi chodziło o to, żeby było więcej kasy na ustawienia.

9 lata 10 miesiąc temu
Aaa to chodzi o coś a'la sponsor główny i techniczny :D

9 lata 10 miesiąc temu
Pluto, lepiej dać więcej kasy na start i to byłoby na tyle, takie moje skromne zdanie.

9 lata 10 miesiąc temu
dawidrs napisał: Pluto, lepiej dać więcej kasy na start i to byłoby na tyle, takie moje skromne zdanie.

Masz więcej kasy dokładnie kilka melonów w ciągu całego sezonu za kółka ;)

9 lata 10 miesiąc temu
dawidrs napisał: Pluto, lepiej dać więcej kasy na start i to byłoby na tyle, takie moje skromne zdanie.

Skoro można dać więcej kasy na start, to po co nam (graczom) sponsorzy? (Oprócz utrzymywania maxa przy życiu).

Czas generowania strony: 0.832 s.
Zasilane przez Forum Kunena