RANGI NA CHACIE
- magorzata
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
RANGI NA CHACIE
2 lata 6 dni temu
Mam ciekawą propozycję - mianowicie przyznanie rangi z boku chata na spisie Userów Online [M] Mistrz 1 Ligi tym, którzy byli Mistrzami ale teraz grają na innym koncie, a więc Darkowi i Rafałowi
Jeśli oczywiście jest taka techniczna możliwość, że można ręcznie to ustawiać.
Według mnie nie muszą mieć koniecznie odblokowywanych swoich starych kont, ale tą rangę powinni mieć na tym spisie obok userów, bo osobiście są Mistrzami MAXF1 - Darek 1-krotnym, a Rafał przecież aż 4-krotnym!!!
Jeśli oczywiście jest taka techniczna możliwość, że można ręcznie to ustawiać.
Według mnie nie muszą mieć koniecznie odblokowywanych swoich starych kont, ale tą rangę powinni mieć na tym spisie obok userów, bo osobiście są Mistrzami MAXF1 - Darek 1-krotnym, a Rafał przecież aż 4-krotnym!!!
The following user(s) said Thank You: POL_YAKOV
Please Zaloguj to join the conversation.
- mpluta2
- Wylogowany
- Użytkownik
Re: Odp: RANGI NA CHACIE
2 lata 5 dni temu - 2 lata 5 dni temu
Zgłaszam sprzeciw! To jest taka sama kwestia jak pomysł unifikacji kont, jak to powiedział wtedy M_Pablo
PS. AoW, ale ta kwota 200zł za wykupienie konta to taka śmiesznie niska w obecnych realiach
i ja się z tym całkowicie zgadzam (chyba pierwszy raz się zgodziłem z Pablitem ), ban to ban, ma być karą i już, a jak ktoś koniecznie chce odzyskać konto (i rangę MISTRZ 1 LIGI), to dwie stówki na stół i sprawa załatwionaJak ktoś był na tyle "bystry" żeby zakładać kilka kont, to niech teraz cierpi na tym, że ma wybrakowane statystyki
PS. AoW, ale ta kwota 200zł za wykupienie konta to taka śmiesznie niska w obecnych realiach
Ostatnia2 lata 5 dni temu edycja: mpluta2 od.
- AoW
- Wylogowany
- Admin
- magorzata
- Autor
- Wylogowany
- Użytkownik
2 lata 5 dni temu
Aaa zapomniałam czyli to są różne osoby, ciekawa gdzie się znajduje obecnie ten człowiek który grał Civixem_PL i gdzie jest ten człowiek który sterował Darowinem. No bo Kasztashi i POL_YAKOV jak się dowiedzieliśmy to są inne persony. Nie ukrywam jestem zaskoczona.
The following user(s) said Thank You: POL_YAKOV
- POL_YAKOV
- Wylogowany
- Użytkownik
- mpluta2
- Wylogowany
- Użytkownik
2 lata 5 dni temumagorzata napisał: Aaa zapomniałam czyli to są różne osoby, ciekawa gdzie się znajduje obecnie ten człowiek który grał Civixem_PL i gdzie jest ten człowiek który sterował Darowinem. No bo Kasztashi i POL_YAKOV jak się dowiedzieliśmy to są inne persony. Nie ukrywam jestem zaskoczona.
Odpowiedz mi na jedno pytanie: Czy w takiej sytuacji bany miałby jakiś sens?
Czas generowania strony: 0.497 s.